«Дело ЕЭСУ» рассмотрят в конце января

Суд по делу о финансовых злоупотреблениях корпорации «Единые энергетические системы Украины» перенесен на 24 января 2014 года

«Суд постановил считать невозможным рассматривать дело в отсутствие подсудимой Тимошенко и ее защитника. В судебном заседании объявляется перерыв до 24 января 10:00», - говорится в постановлении, которое огласил судья Константин Садовский в пятницу.

Он также отметил, что ходатайство экс-премьера Юлии Тимошенко о закрытии дела в связи с отсутствием состава преступления будет рассмотрено в ее присутствии, передает «Интерфакс-Украина».

Напомним, Государственная пенитенциарная служба сообщила, что Ю.Тимошенко отказалась от участия в судебном заседании по делу о финансовых злоупотреблениях корпорации ЕЭСУ 27 декабря.

 
27 декабря 2013 г, 11:50
Анна Старкова 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • ОБС 28.12.13, 00:22
     

    Комментарий удален из-за нарушения правил

  • #6 ХОХЛОСРАЧ 27.12.13, 22:56
     

    Якщо пише десь кацап

    про австрійський про генштаб,

    де придумали всіх нас…

    і що ми крадемо газ,

    і оддайтє русскій Крим,

    і Масква це третій Рим –

    лиш комент там запиздяч,

    тут же буде хохлосрач.

    Хохлосрач (алсо Х-срач, укросуперечка (рос. — укроспор)) — суперечка в інтернеті між прибічниками України та так званих "русскіх сіл" (росіяне, російськомовні мешканці України та інші небайдужі, включаючи тролів). Частіше за все Х-срачем називають суперечку, учасники якої вийшли за межі адекватності.

    З точки зору науки

    Феномен Х-срачу так розбігся по матінці-Землі, що навіть привернув увагу британських експертів, які намагаються зрозуміти що ж це таке. Ось уривок із одного дослідження

    « …Непримиренні суперечки між двома таборами можуть тривати нескінченно довго... В таких суперечках позиції сторін визначені давно і усім заздалегідь зрозумілі. Докази і аргументи добре відомі, на кожний аргумент існує свій контраргумент, на кожний випад є гідна відповідь, на кожну обзивалку – своя обзивалка. Здавалося б, така суперечка не має ніякого сенсу, адже сторони не тільки не можуть нічого довести одна одній, а навіть сказать щось нове. Але суперечка виникає знову і знову, аргументи висуваються, обзивалки йдуть в дію. Ймовірно, учасникам важлива сама ситуація конфлікту, важливим є процес виявлення власної позиції. Присутність постійного та зрозумілого ворога зміцнює впевненість у вірності власного ідеологічного міфу, а зіткнення з прибічниками ворога, відбиття його нападів, нанесення влучних ударів, вигукування напрацьованої аргументації – все це є своєрідним ритуалом, в якому старі бійці підтверджують своє вміння боротися, а молоді, споглядаючи ветеранів, прилучаються до ратної справи. »

    Знай наших!

    Для доброго Х-срачу потрібно багато учасників; отже, проміж ними необхідна координація. В Живому Журналі, наприклад, координацією українських учасників займається Фофудья. Фофуддєносці вишукують у ЖЖшечці пости, які містять апологему "давлю хахлов", розміщують в спільноті посилання і цитати із посту і пропонують "поддєржать ісконніка". Якщо постинґ зацікавив фофуддістів (а таке відбудеться з імовірністю 85-90%, надто вже консистентні ті ісконники), то через деякий час в ЖЖ у потерпілого з'являються "канонічні" коментарі: хохлосрач починається! Якщо жертва піддається нападу вперше, то як мінімум перші 100 коментарів вона не одупляє сітуйовіну — шо то за невідомі досі люди збіглися їй отуточки на голівоньку? Тим не менш, з другого разу фірмовий фофуддєтролінґ вже легко впізнається, і срач втрачає свою феєрію, на яку так сильно розрахований

    Вам у фофудді не спекотно? — так фофуддєносцю дають зрозуміти, що його викрито. Наприклад, діалог у ЖЖ-шці:

    « Фоф: А я верю Януковичу! Он — часть той силы, которая реально давит хохлов! Мы победим мразь!

    Иск: Гм... Вам в фофудье не жарко, уважаемый?

    Фоф: Дякую, в нас ер-кондишенінґ »

    Нано-клавіатурний вояка — так називають учасників хохлосрачів з ісконного боку, особливо таких, які висловлюються агресивно (а якщо не агресивно, то це вже не хохлосрач, нє?)

    Ворог не спить

    Успіхи Фофудді змусили опонентів "пораскінуть мозґамі" і створити аналог спільноти — "Вишиванко", "Фофуддю навиворіт". Алсо, на відміну від Фофудьї, яка стала самохідним самостійним винаходом, "Вишиванка", як пародія, являє собою повне лайно трошки більше, ніж повністю.

    Броженіє русскіх умов з часом вихлюпнуло спільноту, у назві якої чітко конкретизована суть її існування — hohlosra4. Незважаючи на майстерно вигадану унікальну назву, спільнота є ще більшим похмурим гівном, ніж "Вишиванка", а її дописувачі — здебільшого професійні тролі, які пхають свої пости у п’ятдесят спільнот одночасно.

    До того ж, з’явилися провокатори, які навмисно публікують анти-українські матеріали з метою викликати хохлосрач. Таких іменують "Заклиначами хохлів" (перша згадка терміну). Британські адміни вчені встановили, що це роблять задля пЄару, підняття рейтингу, або ж просто для розваги. Також є ідеї внести постійне бажання хохлосрачу в розряд психосексуальних розладів і дати цьому самому бажанню погони "збочення", і до того ж ще й якось це все назвати, приміром — "срачофілія".

    А нещодавно здивовані фофуддісти відкрили, що деякі політичні блоґери (вірніше, їх спеціально натаскані помічники) помістили увесь активний склад цієї ЖЖ-шної комуни до своїх бан-листів.

  • #5 С ПОКРАЩЕННЯМ ВАС,ДОРОГИЕ РОССИЯ...УКРАИНЦЫ 27.12.13, 18:15
     

    В США выпустили вибратор в виде Обамы

    29 октября 2010 | 11:10 | Kahol.Esq | Юмор | Просмотров: 26245 | Комментарии: 4 |

    0

    Фигурка характерной формы, раскрашенная в цвета американского флага - красный, белый и синий – носит название «Obamarator» («Обамаратор»). Впрочем, создатели вибратора вовсе не настаивают на его сексуальной подоплеке – по их мнению, фигурка вполне может стать милым сувениром, и совершенно необязательно при этом использовать её по прямому назначению.

    - Хотя она может быть использована в качестве устройства для сексуальной стимуляции, мы вовсе не делали это самоцелью, - говорит Джастин Гроч, босс компании FunSponge.

    Слиться в экстазе с президентом США можно всего за $ 29,99 – именно столько стоит фигурка. Упаковка «Обамаратора» украшена броской надписью: «Присоединяйся к стимуляции нации!»

  • #4 КоксКвасневских 27.12.13, 13:55
     

    может ее Кролик отравит морковкой к тому времени...

  • #3 вопросик 27.12.13, 13:34
     

    #1 Xaim, планета Земля вообще обречена на гибель вместе с Солнцем тоже....

    И жизнь человеческая на Земле (так говорят) тоже в основном конечна.

    Однако, подождём пока. Не будем торопиться.:-)

  • #2 монах 27.12.13, 13:25
     

    Сомневаюсь я однако.

  • #1 Xaim 27.12.13, 12:02
     

    Правильно в конце января этот режим может рухнуть и необходимость в судилище отпадёт само собой.

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters