• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +17°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Закохані пари охоче долучилися до марафону Мін’юсту «Давай зробимо цю осінь особливою» (відео)

Общество   
Закохані пари охоче долучилися до марафону Мін’юсту «Давай зробимо цю осінь особливою» (відео)

Осіння пора вважається весільним сезоном. Особливо популярними серед пар є дати з повторювальними числами та їхніми цікавими комбінаціями. Саме такою є дев’ятнадцяте нуль дев’яте дві тисячі дев’ятнадцятого.

Тож пари охоче долучилися до марафону Мін’юсту «Давай зробимо цю осінь особливою».

У день з незвичайною датою у Харкові зареєстровано сто дев’ятнадцять шлюбів. Для того, щоб атмосфера весілля стала ще більш святковою, Палац одруження прикрасили осінніми декораціями.

Ольга Тимощук, заступниця начальника обласного управління юстиції
Сьогодні ми намагалися створити особливу осінь для тих пар, які виявили бажання зареєструвати свій шлюб саме сьогодні. Ми прикрасили наші зали осінньою тематикою для того, щоб це запам’яталось людям на все життя, оскільки для багатьох це перший і останній такий день у житті, реєстрації шлюбу.

Дев’ятнадцятий день дев ‘ятого місяця дві тисячі дев’ятнадцятого року для Анни та Богдана став особливим, бо вони тепер чоловік та дружина. Молодята з посмішкою згадують, як саме зароджувалися їх відносини та розповідають, чому обрали для одруження саме цю дату.

А ось Тетяна та Михайло відзначають одразу два вята — день весілля та Михайлове чудо. Зізнаються, що про церковне свято дізналися вже після того, як подали заяву до Палацу одруження.

Тетяна та Михайло, наречені
Планировали на сентябрь, как раз совпало, что дата 19.09.2019 красивая, потом еще нам сказали родители, что это праздник, и как раз у нас совпало с именем и решили расписаться в этот день. 

Для цієї особливої пари підготували подарунок, який вручили на церемонії одруження.

Наталія Сіренко начальниця Харківського міського відділу держреєстрації актів цивільного стану
У нас є один Михайло, наречений, з 55 пар, який сьогодні реєструє шлюб. Ми для нього дійсно постаралися це трошечки чудом у цей день, більше ніж для інших, і підготували йому сертифікат, яким ми запрошуємо їх відзначити у нас першу річницю свого спільного життя з молодою дружиною, через рік.

Усі закохані подавали заявки заздалегідь. Одна пара забронювала чергу майже за рік, — розповідають у Палаці одруження, але всі охочі молодята встигли побратися саме у цей день.

 

Автор: Вікторія Яковенко 
Популярно

Вы читали новость: «Закохані пари охоче долучилися до марафону Мін’юсту «Давай зробимо цю осінь особливою» (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 20 сентября 2019 в 17:22;
  • Корреспондент Вікторія Яковенко  в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Осіння пора вважається весільним сезоном. Особливо популярними серед пар є дати з повторювальними числами та їхніми цікавими комбінаціями. Саме такою є дев’ятнадцяте нуль дев’яте дві тисячі дев’ятнадцятого.".