• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

У Харкові чоловік, який відлупцював щеня стільцем, зустрічав журналістів із ножем у руці (відео)

Происшествия   
У Харкові чоловік, який відлупцював щеня стільцем, зустрічав журналістів із ножем у руці (відео)

Вибиті зуби, вивихнута щелепа, забої голови — з такими травмами потрапив до харківського «Центру поводження з тваринами» молодий спанієль.

«Вот глаза красные. Это свидетельствует о том, что была черепно-мозговая травма».

Наразі ветеринари прогнозів не дають, адже чекають на підтвердження черепно-мозкової травми. Проте говорять, що щеня потроху починає адаптовуватися. Зараз йому близько 5 місяців.

Дмитро Войцеховський, ветеринар

Возможно, травма с челюстью не новая. То есть, была до этого. Могу предположить, что наносились увечья неоднократно. Шоковое состояние еще есть — он боится, не всех людей к себе пускает. Скажем так, находим с ним общий язык, стараемся. К нему сейчас ходит не более двух врачей.

 

Артем Листопад, кореспондент

Саме на цьому зеленому балконі все й відбулося. Щеня голосно скавчало, а чоловік продовжував гамселити його стільцем. Так стверджує очевидець, який проходив поруч. Він і викликав поліцію.

 

Сусіди кажуть, що чоловік грубив та нападав на місцевих, а за декілька років життя в багатоповерхівці познущався над багатьма тваринами.

Клавдія, сусідка

Плакали, как он издевался над ними. Я всю ночь не спала — переживала за эту собаку.

 

Анна, сусідка

Он бросался вчера на дворника, дворник первый услышал эти крики. Из 25 дома эти все крики услышали.

 

Власник спанієля поводиться неадекватно: до нашої знімальної групи чоловік вийшов із ножем. Пояснює, що просто хоче спокійного життя. І стверджує, що щеня не лупцював.

Володимир Котенко, власник тварин

Вам будет интересно меня увидеть с ножом. Правильно ж? Меня увидите, вот так. Я там злодей, собака, скотина… А вот теперь иди сюда. Ты жить хочешь как, спокойно?

Після спілкування, коли знімальна група вже спускалася східцями, на адресу журналістів посипалися погрози. Окрім спанієля чоловік віддав до притулку морську свинку та двох кішок. Попередньо, їх не били. Поліціянтам Володимир заявив, що не має коштів утримувати чотирилапих.

Ольга Голубєва, речниця КП «Центр поводження з тваринами”

Він заявив, що у такий спосіб він намагався виховати собаку, тому що вона застрибнула на ліжко. Але, певно, у кожного з нас була собака чи кішка. Господарі не лупцюють табуретом по голові.

За жорстоке поводження з тваринами чоловікові загрожує або штраф від 3400 гривень, або виправні роботи, або ж позбавлення волі.

Роман Чумак, керуючий партнер юридичної компанії «Арес»

Це може бути від 3 до 5 років позбавлення волі. На сьогоднішній момент таких реальних випадків притягнення винних осіб до відповідальності дуже мало. Наприклад, в Одеській області був випадок арешту на 60 діб. В Івано-Франківську суд застосував максимально можливий строк — це саме 5 років.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові чоловік, який відлупцював щеня стільцем, зустрічав журналістів із ножем у руці (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 31 марта 2020 в 19:17;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Вибиті зуби, вивихнута щелепа, забої голови — з такими травмами потрапив до харківського «Центру поводження з тваринами» молодий спанієль".