• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Петра Порошенка із двосторонньою пневмонією відвезли до лікарні (відео)

Общество   
Петра Порошенка із двосторонньою пневмонією відвезли до лікарні (відео)

П’ятий президент України Петро Порошенко, який захворів на коронавірус, наразі знаходиться у лікарні. У нього двостороння пневмонія. 

Стан Порошенка потребував шпиталізації та постійного нагляду лікарів. Про це повідомили на офіційній сторінці партії «Європейська солідарність» у соцмережі Facebook з посиланням на слова Марини Порошенко.

Зокрема пані Марина розповіла про те, що хвороба прогресує, але її чоловік має сильну вдачу, а на додаток виконує все, що кажуть лікарі. Хворобу діагностували 29 вересня. Також стало відомо, шо на коронавірус захворіла й одна з двох доньок Петра Порошенка.

⚡️Термінове звернення Марини Порошенко

Марина Порошенко: Друзі, наша родина щиро вдячна за підтримку кожному. Сьогодні з COVID-19 боряться мій чоловік і наша донька. Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих на коронавірус. Попри те, шо мій чоловік має двостороннє запалення легень, він має сильну волю і демонструє її у боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування. Тепер щодо ситуації в лікарнях Києва – вона вкрай погана. І я знаю про це далеко не у зв’язку з хворобою чоловіка. З самого початку епідемії коронавірусу, наш Фонд, ще навесні, переорієнтував свою діяльність на боротьбу з COVID-19. І забезпечував захисні костюми, маски, противірусні окуляри, пульсоксиметри, постачав сучасні цифрові рентген-апарати і нові апарати ШВЛ. Ремонтував не працюючі.Минуло півроку – влада жодних висновків не зробила. І маємо результат: лікарі вже на межі виснаження, хоч роблять все можливе. В лікарнях не вистачає ліжок для хворих на короновірус, кисневих концентраторів, реанімаційного обладнання. А зі спеціального фонду АнтиCOVID не закуплено навіть жодного апарату ШВЛ! Поки гроші витрачали на все що завгодно, окрім медицини, влада повністю втратила контроль над протидією пандемії. Ми розуміємо, що в цих умовах всі сили держави мають бути спрямовані на оснащення лікарень і забезпечення системи охорони здоров’я. Ми послідовно будемо над цим працювати.Але зараз українцям, на жаль, доводиться розраховувати тільки на себе і на благодійників. Тому ще раз прошу кожного: користуйтесь масками і дотримуйтесь соціальної дистанції. Щиро бажаю всім здоров’я!

Публикувахте от Європейська Солідарність в Събота, 3 октомври 2020 г.

Раніше повідомлялося про те, що чутки стосовно смерті Геннадія Кернеса виявилися фейком.

Бажаєш першим дізнаватися новини Харкова, України та світу?

Підписуйся на телеграм-канал: t.me/objectivetv або на вайбер-канал: https://cutt.ly/lyDk847

Автор: Олександра Пруднікова
Популярно

Вы читали новость: «Петра Порошенка із двосторонньою пневмонією відвезли до лікарні (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 3 октября 2020 в 16:57;
  • Корреспондент Олександра Пруднікова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "П’ятий президент України Петро Порошенко, який захворів на коронавірус, наразі знаходиться у лікарні. У нього двостороння пневмонія".