• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +12°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Як прощалися із загиблими курсантами та офіцерами у різних областях України (фото)

Общество   
Як прощалися із загиблими курсантами та офіцерами у різних областях України (фото)

6 жовтня зі загиблими в авіакатастрофі Ан-26 льотчиками попрощалися у Харкові. Після цього труни з загиблими доправили до їх рідних областей.

У середу, 7 жовтня, на Алеї Героїв в Старокостянтинові Хмельницкої області поховали 19-річного курсанта Костянтина Зибюка. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької ОДА.

Прощання із загиблим відбулося в гарнізонному будинку офіцерів Старокостянтинова. Після церемонії прощання тіло Костянтина Зибюка пронесли центральною вулицею міста. Провести курсанта в останню путь прийшли жителі міста, представники військових частин гарнізону, друзі, знайомі та однокласники. У нього залишилися батько і мати.

Фото: Хмельницька облдержадміністрація 

З загиблими в авіакатастрофі Ан-26 під Чугуєвом курсантам Дмитром Донцем, Миколою Микитченком та офіцером Олегом Козаченком попрощалися на Чернігівщині. Дмитра поховали у селі Городище Менського району, поруч із родичами. Зі старшим лейтенантом Олегом Козаченком попрощалися  у Городні. Там його і поховали. Курсанта Миколу Микитченко провели в останню путь у Журавці Варвинського району. Про це повідомляє «Суспільне»

Прощання з курсантом Дмитром Донцем

Прощання зі старшим лейтенантом Олегом Козаченком

Фото: Суспільне. Чернігів 

На Львівщині попрощалися з 22-річним курсантом Ростиславом Булієм. Поховали курсанта у селі Торчиновичі на Старосамбірщині, звідки він родом.  Попрощатися із Ростиславом прийшли рідні, друзі та місцеві мешканці. Траурна процесія пройшла селом від дому до храму і на кладовище, повідомляє «Суспільне«.

Фото: Суспільне. Львів

У Новограді-Волинському на Житомирщині попрощалися із загиблим курсантом Богданом Матвійчуком. Церемонія прощання проходила в Новоград-Волинському будинку офіцерів, куди земляки Богдана прийшли, аби віддати шану його пам’яті. Богдан Матвійчук був єдиною дитиною в сім’ї.

Фото: Суспільне. Житомир 

У Запорізькій області 7 жовтня попрощалися з двома загиблими в авіакатастрофі Ан-26 курсантами – Євгеном Скоробагатьком та Олександром Скочковим. Офіційна церемонія відбулася в будинку офіцерів у Мелітополі. Про це повідомляє Радіо.Свобода.

 

Нагадаємо, що 6 жовтня з курсантами та офіцерами прощалися у Харкові. На площі Свободи провели церемонію прощання з усіма військовими почестями. У Чугуєві та Харкові поховали п’ятьох загиблих. У Свято-Покровському соборі в Чугуєві попрощалися із двома загиблими в результаті катастрофи Ан-26. Близькі та рідні плачуть над трунами Богдана Кишені та Ашрафа Мсуї. Ще двох загиблих, капітана Олексія Остапенка та прапорщика Олега Широчука поховали на Алеї Слави на №18 кладовищі в Харкові.

Бажаєш першим дізнаватися новини Харкова, України та світу?

Підписуйся на телеграм-канал: t.me/objectivetv або на вайбер-канал: https://cutt.ly/lyDk847

Автор: Софія Краснікова
Популярно

Вы читали новость: «Як прощалися із загиблими курсантами та офіцерами у різних областях України (фото)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 7 октября 2020 в 22:31;
  • Корреспондент Софія Краснікова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "6 жовтня зі загиблими в авіакатастрофі Ан-26 льотчиками попрощалися у Харкові. Після цього труни з загиблими доправили до їх рідних областей".