• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +12°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Безвісти зниклого ветлікаря знайшли мертвим на сміттєзвалищі Золочева

Происшествия   
Безвісти зниклого ветлікаря знайшли мертвим на сміттєзвалищі Золочева

28-річного чоловіка шукали майже тиждень. Останнього разу живим Євгена Ярового бачили на роботі, а зник він після дивного телефонного дзвінка.

28-річний ветеринарний лікар Євген Яровий зник наприкінці грудня. На допомогу правоохоронцям до пошуків чоловіка долучилися його односельчани та волонтери.

Юлія Гунько, волонтерка

Никто его не видел. Мы ходили по Золочеву небольшой группой 30-го числа, расклеивали ориентировки, спрашивали у людей. Лицо всем знакомо, но никто его не видел 04:09 скл 01:12 мы даже не могли предположить, куда примерно он мог пойти.

Юлія розповідає: останніми Євгена бачили на роботі його колеги.

Юлія Гунько, волонтерка

Он был на работе и где-то после обеда, как нам сказали, ему позвонил телефон, он оставил на работе барсетку и вышел пообщаться по телефону. После этого, наверное, минут десять спустя его телефон уже был вне зоны.

Майже через тиждень пошуків чоловіка знайшли мертвим. Його тіло із пробитою головою було серед купи непотребу на місцевому сміттєзвалищі.

Вадим Сухоставський, начальник Золочівської районної ветеринарної лікарні

Ми шукали і надіялися, що ми його знайдемо. Хоть я в це і не вірив, що він десь загуляв і десь гуляє. Но краще загуляв би, і десь був би тиждень і повернувся живий здоровий. А коли вчора повідомили, що його знайшли мертвим, то було…Даже не висловить це словами.

За деякий час слідчі вийшли на слід ймовірного вбивці.

Євген Серебрєнніков, т.в.о. начальника слідчого відділення Золочівського відділення поліції в Харківській області

Було виявлено імовірного вбивцю, яким виявився 40-річний колишній чоловік співмешканки загиблої на даний час встановлено, що підозрюваний раніше не судимий. Веде нормальний образ життя.

Як встановило слідство, колишній чоловік співмешканки Євгена підстеріг його, коли той вийшов із роботи. Потім наніс своїй жертві кілька ударів по голові палицею, затягнув тіло до автомобілю та відвіз на сміттєзвалище. Проте сам підозрюваний стверджує: Євгена він не вбивав, а зізнатися у злочині його змусили правоохоронці.

Володимир розповідає, що із колишньою дружиною прожили майже 20 років, мають трьох дітей. Рік тому пара розлучилася. 38-річна Оксана почала зустрічатися із на десять років молодшим за неї Євгеном.

Володимир, підозрюваний

Ну, я не замечав, но люди казали, Золочев то не велике село. Золочів казав, шо вона з ким-то гуляє. Я її спросив – вона сказала: ми просто дружим, так як вони вместе живуть – так вроде два місяця, отдельно десь хату знімали. Це все по расказам. Оксана це заперечує.

Володимир каже, що особисто Євгена не знав. Та більше – чоловік запевняє, що на момент вбивства має залізне алібі.

Володимир, підозрюваний

На роботі, де. Ну робочий день. Еслі ми робимо до п’яти часов, а оні мені пишуть, як це може бути? Чого так случилося – я не знаю. Ілі хтось підставити хоче, ілі я не знаю шо.

Чи було це спланований злочин на ґрунті ревнощів, або ветлікаря вбив хтось інший – встановлюватиме слідство. Володимир просить суд призначити домашній арешт, проте прокурор має іншу думку.

Сергій Кришталь, прокурор Золочівського відділу поліції в Харківській області

Вказана особа, вона заперечує свою причетність. Ну це право особи оскільки він може скоїти інший злочин. Ми бачимо, що він скоїв злочин стосовно особи, він є особливо тяжкий. Він може переховуватись як від суду, так і від органу досудового розслідування.

Суддя обирає підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою. Якщо вину Володимира доведуть, йому загрожує до 15 років тюрми.

Автор: Алевтина Семенова
Популярно

Вы читали новость: «Безвісти зниклого ветлікаря знайшли мертвим на сміттєзвалищі Золочева»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 января 2021 в 18:30;
  • Корреспондент Алевтина Семенова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "28-річного чоловіка шукали майже тиждень. Останнього разу живим Євгена Ярового бачили на роботі, а зник він після дивного телефонного дзвінка.".