• Ср 24.04.2024
  • Харьков  +13°С
  • USD 39.59
  • EUR 42.26

Половина терміну — позаду: сковані ланцюгом харків’яни не впевнені, що протримаються до кінця (відео)

Общество   
Половина терміну — позаду: сковані ланцюгом харків’яни не впевнені, що протримаються до кінця (відео)

Сковані ланцюгом 47 днів або вже більше половини заявленого для рекорду терміну. Харків’яни, які поєдналися в незвичний спосіб у День всіх закоханих, переживають труднощі.

Вікторія та Олександр, сковані ланцюгом

Женщина смотрела-смотрела на цепь и так беспардонно: «Вы случайно не те неадекватные?»

Я говорю: «Те, те!»

Олександр та Вікторія сковані ланцюгом вже 47 днів. Закохані вирішили перевірити свої стосунки на міцність, тож 14 чотирнадцятого лютого, в найромантичніше свято, поєдналися в Києві у незвичний спосіб. За мету поставили проходити так три місяці. Саме зараз пара переживає екватор цього експерименту й відчуває неабиякі труднощі.

Вікторія та Олександр, сковані ланцюгом

Мы уже устаем немножко от этого всего. Друг от друга устаем. Всё-таки 24 на 7 вместе. Одному сюда, другому туда. Я хочу так, а я это вижу вот так. Хотелось бы уже, честно говоря, побыть отдельно, отдохнуть по-своему.

Побутові моменти закохані детально продумали ще до того, як скувалися. У речі вшили додаткові блискавки, облаштували вдома все так, щоб було зручно ходити до вбиральні, готувати та навіть керувати автівкою.

Вікторія та Олександр, сковані ланцюгом

Именно на данном транспортном средстве сложно из-за того, что механическая коробка передач и нам двоим приходится это делать. Сложно из-за того, что сложно крутится руль.

Щоб зібратися зранку, пара витрачає декілька годин. Однак найважчою справою, зізнаються закохані, виявилось прибирання.

Вікторія та Олександр, сковані ланцюгом

Уборка однозначно стала каторгой для нас. Мы раз в неделю ее делаем. Сегодня вот утром не исключение, тоже убирали. Успели друг на друга и накричать. То я возьму швабру, руку ее дерну, она уже кричит на меня.

Спочатку закохані думали, що ланцюг допоможе їм вирішувати конфлікти, але після першого місяця їм стало складно чути один одного. Також Вікторію бентежить, що вона не може працювати, адже майже весь час вони займаються роботою Олександра.

Вікторія та Олександр, сковані ланцюгом

 — Мне сложно.

— Я думаю у меня сил хватит. Мне нужно в два раза больше сил тратить, чтобы упрашивать Вику не снимать цепь преждевременно.

Усі свої кроки пара публікує в Instagram, де за нею стежать декілька тисяч підписників. Закохані кажуть, що вже встановили рекорд України, але зафіксують його тоді, коли вони знімуть ланцюг. Вікторії та Олександру залишилося проходити прикутими один до одного 43 дні. Раніше вони були впевнені, що зможуть протриматися заявлений строк, зараз — сумніваються.

Автор: Василиса Степаненко
Популярно

Вы читали новость: «Половина терміну — позаду: сковані ланцюгом харків’яни не впевнені, що протримаються до кінця (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 апреля 2021 в 14:46;
  • Корреспондент Василиса Степаненко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Сковані ланцюгом 47 днів або вже більше половини заявленого для рекорду терміну. Харків’яни, які поєдналися в незвичний спосіб у День всіх закоханих, переживають труднощі".