В Харьковском облсовете – новый депутат

Председатель Харьковского областного совета Сергей Чернов вручил сегодня удостоверение депутата Александру Колосу, который выиграл повторные выборы по одномандатному мажоритарному избирательному округу №43 - в Кегичевском районе. Колос баллотировался от Партии регионов

Напомним, 6 февраля в Кегичевском районе состоялись повторные выборы депутата Харьковского облсовета – их назначили из-за смерти председателя Кегичевской райгосадминистрации, депутата Харьковского облсовета Жанны Чинковой.

За депутатский мандат боролись три кандидата: «регионал» Александр Колос – за него проголосовали 77,8% избирателей (2728 человек), председатель Харьковской облорганизации ВО «Свобода» Игорь Швайка – получил 9,6% голосов (335 человек), Василий Чернецкий от партии «Народна довіра» - за него проголосовали 5,9% (208 человек).

 
17 февраля 2011 г, 11:02
Инна Жмуд 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • #7 макарон 17.02.11, 14:12
     

    это тот который за взятку из вчерашних новостей

  • #6 Валерій 17.02.11, 13:12
     

    Вибори у Кегичівському районі задемонстрували неспростовну тенденцію до формування двопартійного олімпу української політики. Перша сила – це Партія реґіонів – партія безідейного кримінально-олігархічного "бабла". Єдиним її опонентом наразі є Всеукраїнське об‘єднання "Свобода", що будується за класичними взірцями європейської політичної партії та має міцний ідеологічний стрижень. Про це у ході прес-конференції, що відбулася 9 лютого 2011 р. в інформаційній аґенції "МІСТ-Харків" заявив очільник Харківської обласної організації ВО "Свобода", нещодавній кандидат у депутати обласної ради Ігор Швайка.

    Разом з керівником юридичного управління осередку Василем Білоусом Ігор Швайка погоджується, що точкова виборча кампанія, обмежена півторамісячним терміном, стала для Харківської "Свободи" істинним індикатором її сил та перспектив. "Для нас це були вибори "з нуля". Протягом цих півтора місяців нашої роботи на Кегичівщині ми пройшли етапи помічання та впізнавання. До того мабуть лише кожен п‘ятий мешканець району чув прізвище Тягнибока. Водночас агресивна й спланована кампанія свободівців викликала шок у реґіоналів, які всерйоз злякалися програшу виборів. Як кандидат і керівник виборчого штабу зазначу, що наші витрати склали порядку 35 – 40 тис. грн, більше половини цих коштів було витрачено на транспорт", – зазначив Ігор Швайка.

    Василь Білоус додає: кампанія реґіонала Олександра Колоса була якісно іншою, адже "біло-сині" не звикли боротися ідеями, переконаннями та живим спілкуванням із виборцем. "Головний козир Партії реґіонів – це адмінресурс, який і став головним інструментом фальсифікацій на цих виборах. Виборців просто залякали. Воднораз кегичівці свідомо голосували не за гарне обличчя чи популістські обіцянки, а за кандидата-націоналіста, що ані на крок не відходив від Програми захисту Українців. Практично кожен мешканець 43 округу отримав загальноукраїнську партійну газету, в якій розповідалося про дії "Свободи" на захист нашої історичної пам‘яті, зокрема про протидію реґіоналам у "дегероїзації" Степана Бандери. 10 % голосів за Ігоря Швайку – це 10 % східняків, що свідомо симпатизують ідеям українського націоналізму. Тобто, в загальноукраїнському розрізі підтримка ВО "Свобода" уже вкількакрат більша за сумнозвісний прохідний бар‘єр у 3 %". Василь Білоус зауважив, що в ході виборчої кампанії "Свобода" фіксувала й оскаржувала кожне порушення з боку Партії реґіонів. "На кожних виборах "Свобода" принципово йде до виборця відкрито й законно. Для реґіоналів такий підхід є питомо чужим! Ідеться і про згаданий адмінресурс, і про незаконну агітпродукцію, і про використання районної газети нібито для висвітлення роботи "біло-синього" кандидата як обраної посадової особи. Згадуючи про агітаційну продукцію ПР, варто зазначити той факт, що як тільки ми виявляли незаконні зразки, через певний час у суді та в обласній виборчій комісії з‘являлися листівки чи календарі уже з правильними вихідними даними".

    Ігор Швайка підсумував кілька точок результату виборів 6 лютого: "По-перше, ми спростували безальтернативність Партії реґіонів у одному з найвіддаленіших районів Харківщини. По-друге, в районі, де зареєстровано осередки 40 політичних партій, дієвою опозицією виявилося виключно ВО "Свобода". Цього тижня відбудеться установча конференція Кегичівської районної організації "Свободи". Ми продовжуємо започатковану роботу в районі, не маючи депутатського мандата. Завірю, що тепер місцеві свободівці покажуть депутату Олександру Колосу, у чому різниця між депутатською роботою та кнопкодавством. Будемо вимагати від нього регулярні депутатські звіти та голосно заявляти про будь-яку бездію або свідоме шкідництво". Колишній кандидат додав, що у Кегичівському районі ВО "Свобода" показала зростання від 35 голосів за Олега Тягнибока в січні 2010 р. до 335 голосів за Ігоря Швайку в лютому 2011 р. "Свобода" виходить на двобій із біло-синьою ордою. Минули часи ліберальної чи націонал-демократичної опозиції. Її представники опинилися або в тушках, або на узбіччі історії. Майбутні Парламентські вибори – це боротьба між антиукраїнським "баблом" та ідеєю повновладдя Української нації на своїй, Богом даній, землі".

  • #5 WTF 17.02.11, 11:38
     

    Слава Богу, в Украине е лохи и воля. И вже нам браття-депутати посмихнулась доля.

  • Сарказм 17.02.11, 11:35
     

    Комментарий удален из-за нарушения правил

  • #3 Denwer 17.02.11, 11:32
     

    А они всё голосовали и голосовали за Партию Регионов, а жыття всё пакращувалось и пакращувалось.... вжэ сьогодни

  • #2 Грибоедов 17.02.11, 11:30
     

    Ох и показатель! Вы считаете, что у ваших нациков есть перспектива в наших краях?? Смешно!

  • #1 Націоналіст 17.02.11, 11:27
     

    Поздоровляю ВО "Свобода", тривідсотковий бар’єр подолано. Хто прорік, що Слобожанщина не сприймає націоналізму? Дулю вам під ніс!

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters