• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Побиття та зґвалтування 17-річного харків’янина: суд відправив підозрюваних до СІЗО (відео)

Общество   
Побиття та зґвалтування 17-річного харків’янина: суд відправив підозрюваних до СІЗО (відео)

В Орджонікідзевському райсуді обрали запобіжний захід двом підозрюваним у побитті та зґвалтуванні 17-річного В’ячеслава у селищі Рогань.

Родичка сім’ї хлопця Ганна розповідає: 4 травня Славко, його колишня дівчина Анжела та її подруга Влада гуляли.

Ганна, родичка потерпілого

По словам Вячеслава и свидетелей, что Влада ударила Вячеслава в пах, за что он ее шлепнул по попе. Потом они ругались. И, соответственно, по факту, Анжела пожаловалась своему парню Дмитрию, а Влада пожаловалась своему папе.

Наступного дня, розповідає мати потерпілого, В’ячеславу почали телефонувати з погрозами. З 16 години син перестав виходити на зв’язок.

Людмила, мати потерпілого

Мне позвонил чужой номер, и я взяла трубку. До этого я уже искала сына. Сказали: «Тетя Люда», потом: «Людмила Викторовна». Что-то рядом пробурчало, я даже не узнала голос своего ребенка. «Людмила Викторовна, здесь рядом на остановке со мной находится ваш сын, который сильно избит». 

У хлопця зламані чотири ребра та ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча до органів черевної порожнини, до гайморових пазух і потиличної частини голови, додає мати.

Людмила, мати потерпілого

Я понимаю, что они принесли мне очень много горя. Много беды своим семьям, своим родителям. Я просто хочу, чтобы не было больше таких мразей на улицах нашего города.

 

Євген Мельниченко, адвокат потерпілих

Безумовно, тримання під вартою. Тому що є свідки, які розкриті стороні захисту. Є ряд свідків, на яких можна впливати. Крім того, можна зникнути, тому що затримували не за місцем проживання.

Прокуратура вимагала такого ж запобіжного заходу.

Дмитро Чубенко, речник прокурора Харківської області

Наразі особам повідомлено про підозру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, також внесені відомості в ЄРДР щодо зґвалтування, катування, незаконного утримання.

Початок слухання затримали на три години. Коли розгляд справи розпочався, ЗМІ до суду не пускали. Пояснили, що через карантинні обмеження. У результаті при вході до будівлі стався конфлікт.

Коли засідання розпочалося, адвокати підозрюваних подали клопотання про слухання в закритому режимі. Суд це прохання ухвалив.

Едуард Локтіонов, адвокат підозрюваного Володимира Козбана

Со слов моего подзащитного, позвонила дочь Козбана, и сообщила о том, что потерпевший нанес какие-то телесные повреждения, с угрозой изнасиловать. Он единственный кормилец в семье, я буду просить меру пресечения для своего подзащитного – домашний арест в ночное время.

 

Володимир Козбан, підозрюваний

Я защищал ребенка. – Ви бажаєте вибачитись? (кивает)

Другий підозрюваний — хлопець колишньої дівчини потерпілого Дмитро Белевець.

Дмитро Белевець, підозрюваний

У товарища дочке 14 лет, уже приставал неоднократно. Она боялась его, папе не говорила. А он всегда типа невменяемый, «белочный», как и старший. Ему ничего не будет.– А ваши действия какие были? – Не такие, как вы описываете.

Обох чоловіків суд відправив до СІЗО — без можливості внести заставу.

Автор: София Красникова
Популярно

Вы читали новость: «Побиття та зґвалтування 17-річного харків’янина: суд відправив підозрюваних до СІЗО (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 12 мая 2020 в 17:37;
  • Корреспондент София Красникова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "В Орджонікідзевському райсуді обрали запобіжний захід двом підозрюваним у побитті та зґвалтуванні 17-річного В’ячеслава у селищі Рогань".