• Пн 27.05.2024
  • Харьков  +26°С
  • USD 40.12
  • EUR 43.49

На таможне сохраняется автомобильная пробка

Общество   
На таможне сохраняется автомобильная пробка

На пункте»Гоптовке» скопливается от 70 до 30 автомобилей в разное время суток.

На пункте «Екатериновка» (Сумская область) — 26 марта на 10:00 утра стоит 50 автомобилей.

Причина — медленная работа контрольных служб в российских пунктах пропуска и окончанием первого квартала этого года. Об этом сообщили в Восточном региональном управлении Госпогранслужбы Украины.

ЩОДО СИТУАЦІЇ В ПУНКТАХ ПРОПУСКУ ТА НА КОРДОНІПротягом минулої доби через пункти пропуску на ділянці Східного регіонального управління ДПСУ прослідувало понад 24,4 тис. осіб та 5,5 тис. транспортних засобів. Спостерігається накопичення вантажних транспортних засобів на виїзд з України біля пунктів пропуску для автомобільного сполучення «Гоптівка», що на Харківщині — від 70 до 30 автівок в різний час доби, та біля пункту пропуску «Катеринівка» Сумської області – кількість автівок на 10 годину ранку досягла 50. Накопичення вантажівок пов’язано з повільною роботою контрольних служб в російських пунктах пропуску та закінченням першого кварталу цього року.Протягом вихідних, в пунктах пропуску на Харківщині чотирилапі прикордонники тричі виявляли наркотичну речовину, яку намагалися переправити через кордон. Так в пункт пропуску для автомобільного сполучення «Гоптівка», на виїзд з України, прибув автобус марки «Сетра» сполученням «Харків (Україна) – Москва (РФ)», в якому у якості пасажира слідував 42 річний громадянин Азербайджану. Під час прикордонно – митного оформлення на чоловіка спрацював прикордонний пес «Макс» натренований на пошук наркотичних засобів. Під час поглибленого огляду особистих речей чоловіка спільно із співробітниками фіскальної служби було виявлено згорток з фольги речовиною рожевого кольору вагою 0,2 грами, попередньо амфетамін. Також на пункті пропуску «Гоптівка», в ході огляду автомобіля «Мерседес», який прибув на виїзд з України відбулося спрацювання службової собаки «Аста» на громадянина України 1979 року народження, що перебував в авто в якості пасажира. В ході здійснення поглибленого огляду прикордонники спільно з співробітниками ДФС виявили під одягом громадянина, примотаний до правої ноги поліетиленовий пакунок з сіро-зеленою речовиною рослинного походження вагою 5,5 грамів.Ще один випадок виявлення наркотичної речовини відбувся вчора, під час здійснення прикордонного контролю потягу сполученням Кривий Ріг-Москва в ході огляду, в туалеті з боку неробочого тамбуру відбулося спрацювання службового пса «Рея», натренованого на пошук наркотичних речовин. В ході поглибленого огляду було виявлено паперовий пакунок з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо марихуана вагою 10 грамів.Наразі, наркотичні речовини вилучено та разом з власниками передано компетентним органам. Триває експертиза.#прикордонники #ДПСУ #Держприкордонслужба #новини #news #кордон #наркотики #підробний #паспорт

Опубліковано Східне регіональне Управління ДПСУ 26 березень 2018 р.

Напомним, что 21 марта на пункте пропуска «Гоптовка» наблюдался затор. Причина — сбой программного обеспечения таможенных органов РФ.

Схожая ситуация сложилась на границе с Россией в феврале 2019 г. С 19 февраля затор из крупнотоннажных автомобилей начал уменьшаться. России удалось восстановить инспекционно-смотровой рентгеновского комплекс, из-за поломки которого был остановлен пропуск грузовиков.

Автор: Елена Трубина
Популярно

Вы читали новость: «На таможне сохраняется автомобильная пробка»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 26 марта 2018 в 13:13;
  • Корреспондент Елена Трубина в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "На пункте»Гоптовке» скопливается от 70 до 30 автомобилей в разное время суток".