• Пн 29.04.2024
  • Харьков  +19°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.44

Учасники з 34 країн: у Харкові змагались за звання кращого гравця з бадмінтону (відео)

Спорт   
Учасники з 34 країн: у Харкові змагались за звання кращого гравця з бадмінтону (відео)

У Харкові вдесяте відбувся міжнародний бадмінтонний турнір серії International. 

Рекорд змагань за тривалістю поєдинку встановили фіналістки жіночого одиночного розряду. Француженка Ксюфей Кі і Несліхан Їгіт з Туреччини грали 87 хвилин. У виснажливому і видовищному протистоянні, за постійних гойдалок у рахунку, перемогла гравчиня з Франції.

Ксюфей Кі, переможниця Kharkiv international
Я зустрічалась із турчанкою раніше і розуміла, що потрібно буде битися за перемогу. Але, коли гра триває півтори години, немає сил і часу на роздуми. Просто намагалася не дати воланчику впасти на моєму боці і робила все аби він впав на боці суперниці.

Англійка Лорен Сміт, переможниця нещодавніх Європейських ігор у змішаному парному розряді.

У Харкові грала в жіночому дуеті із землячкою Хлоєю Бьорч. Вирішила сконцентруватися на одному виді змагань задля кращого результату і більшого рейтингу. У фіналі англійки перемогли канадську пару.

Лорен Сміт, переможниця Kharkiv іnternational
 Буває так, що у одному розряді потрібно грати двічі на день, а якщо додати ще мікст, буде дуже важко. До того ж потрібно зважати ще й на стан партнера. Ми будемо грати з Маркусом змішану пару, адже маємо високий рейтинг. Проте, не скрізь і не завжди.

Маркус Елліс, партнер Сміт, цього разу грав чоловічу пару із Крісом Ленгріджем. У такому складі вони стали бронзовими призерами Олімпійських ігор у Бразилії. Але у харківському фіналі поступились іншому тандему з Англії, що свідчить про високий рівень турніру.

Геннадій Махновський, президент федерації бадмінтону Харківської області
Заметно изменилась подготовка спортсменов — функциональная и специальная. Да, они и раньше играли — и справа, и слева, и сверху, и снизу. Но не было такой скорости ударов. Много работают над этими компонентами игры: скоростью и выносливостью.

Кращим українським результатом є виступ Марії Улітіної з Дніпра, яка в чвертьфіналі поступилася майбутній переможниці. Перший номер українського чоловічого рейтингу харків’янин Артем Почтарьов зупинився у другому колі, програвши четвертому сіяному англійцю Тобі Пенті.

Артем Почтарьов, учасник Олімпійських ігор-2016
 В том году я был в «призах», но играл я хуже, чем сейчас. Проиграл я англичанину, который довольно высоко «сидит»» в рейтинге. Мы с ним не раз встречались, он для меня такой, неудобный — леворукий, своеобразный стиль игры.

У чоловічому одиночному розряді перше місце посів голландець Марк Калью, мікст виграли поляки Павло Сміловські і Магдалена Свірчінська.

Автор: Олександр Григоров
Популярно

Вы читали новость: «Учасники з 34 країн: у Харкові змагались за звання кращого гравця з бадмінтону (відео)»; из категории Спорт на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 9 сентября 2019 в 16:31;
  • Корреспондент Олександр Григоров в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Харкові вдесяте відбувся міжнародний бадмінтонний турнір серії International".