• Вс 28.04.2024
  • Харьков  +14°С
  • USD 39.67
  • EUR 42.52

У Харкові пройшов міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств (відео)

Спорт   
У Харкові пройшов міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств (відео)

13 пар бійців з різних країн світу показували свої бойові навички у харківському Палаці спорту на міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств.

 

 

Олександр Шемаєв, кореспондент

KARS FC — Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств цьогоріч проходить в одинадцяте. На октагоні зустрілися бійці з України, Ірану, Арменії, Афганістану та інших країн. Подивитися на це прийшли сотні гостей.

 

 

11-річній Данило займається вільними єдиноборствами більше трьох років. Хлопчик вважає: кожен чоловік повинен вміти захистити себе і близьких, тому потрібно вчитися битися. На рахунку Данила понад 20 медалей за призові місця. У майбутньому хлопець мріє перемогти на Олімпійських іграх.

 

Данило, відвідувач турніру

Я сегодня пришел посмотреть и все очень круто. Здесь много чего проводится. Я тут боролся на восьмом всеукраинском турнире «Колизей».

 

 

У другому двобої зустрілися Максим Трохимчук з Рівненської області та іранець Хосейн Харшіді. Вага бійців однакова — 66 кілограмів. Зріст іранця 175 сантиметрів, українець на 10десять сантиметрів нижчий, але це не завадило Максимові перемогти суперника на першій хвилині першого раунду технічним нокаутом. Сам Трохимчук зазначає: до зустрічі з Хосейном готувався 2 місяці і очікував, що суперник буде сильнішим.

 

Максим Трохимчук, учасник турніру

Я еще не осознаю что произошло. Понимаю только то, что мои старания, моя поддержка — это все не даром. Хочу сказать спасибо всем тем, кто из дома за этим наблюдает — без Вас я бы этого не сделал. Так же огромное спасибо команде и тренерам.

 

 

Андрій Кондрачук, тренер Максима Трохимчука

На ближайшее время Максим планирует немного отдохнуть, потому что он слегка устал. Он сам говорит, что и морально устал, и физически. Неделю он будет отдыхать и мы продолжим работать над нюансами ударной техники и больше ставить джиу-джицу.

 

 

На міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств було 13 поєдинків. Президент ліги KARS FC Карен Далалоян зазначив: планували цьогоріч провести і жіночий двобой між харків’янкою та спортсменкою з Білорусі. Але остання через тяжку травму не змогла приїхати. Карен додає: вболівав не за конкретних бійців, а за найсильніших.

 

Карен Далалоян, президент ліги KARS FC

Я очень рад, что Харьков опять проснулся и в этом городе много любителей ММА. Просто была длительная пауза на восстановление.

 

 

 

Учасники турніру обійшлися без серйозних травм. А наступні міжнародні поєдинки у Харкові проходитимуть вже у наступному році.

 

Автор: Олександр Шемаєв
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові пройшов міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств (відео)»; из категории Спорт на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 ноября 2019 в 16:16;
  • Корреспондент Олександр Шемаєв в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "13 пар бійців з різних країн світу показували свої бойові навички у харківському Палаці спорту на міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств".