• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +17°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Екскоп та двоє друзів побили хлопця на очах у дітей: одному з нападників оголосили підозру (відео)

Общество   
Екскоп та двоє друзів побили хлопця на очах у дітей: одному з нападників оголосили підозру (відео)

Одному із трьох чоловіків, які жорстоко побили 20-річного хлопця в Харкові, оголосили підозру.

Очевидці

Вы люди или нет? На данный момент — это 8 человек. Я тебе сейчас дам в ***. Мы не хотим вас трогать. Не кричи!

На цьому відео декілька чоловіків жорстоко б’ють хлопця поблизу дитячого майданчика на вулиці Академіка Підгорного. Події розгорталися просто на очах у малечі, яка гуляла поряд, згадують очевидці. Говорити на камеру люди відмовляються, бо, кажуть, тепер і самі побоюються нападників.

Очевидиця

Забегает к нам этот мальчик, и я вижу, что его завалили и бьют палкой. Палка была деревянная с металлическим наконечником. И, в общем, начали это издевательство. Этот дурдом. Честно, я половины не помню, потому что для меня это был какой-то ужас. Я выходила, вызывала полицию, вызывала «скорую».

Люди кажуть, що до приїзду поліціянтів намагалися самостійно приборкати нападників.

Очевидиця

Потому что дети видят, дети начали плакать. Начали говорить: «Что вы делаете? Что вы издеваетесь?». Они кидались на мужчин, на детей, кричали: «Не лезьте, не влазьте. Он украл у меня телефон».

Жінка додає: потерпілий мешкає в їхньому будинку. Запевняє, що він завжди був чемний та привітний. Того неспокійного вечора медики «швидкої» забрали 20-річного хлопця із черепно-мозговою травмою та численними забоями.

Віктор Забашта, директор Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф

Хмільне сп’яніння. Постраждалого було доправлено до міської лікарні швидкої допомоги. Не бачили жодного перелому, тож важким його назвати складно.

Згодом приїхали й поліцянти. Нападники пояснили їм, що напередодні інциденту відпочивали разом із постраждалим. А коли той пішов — зник і телефон одного з чоловіків. Тож у крадіжці запідозрили саме хлопця, вирішили розшукати його та силою повернути гаджет.

Дмитро Чубенко, речник прокурора Харківської області

Використовуючи силу та інші предмети почали його бити, знущатися над ним. Застосовували силу три особи. Один зі них є колишнім працівником патрульної поліції міста Запоріжжя. Він приїхав до Харкова зі своїм другом.

Того вечора, уточнили в прокуратурі, експатрульний вчинив самосуд із двома друзями. Одному з них вже оголосили підозру, а причетність до події інших — слідчі встановлюють. Як і те, чи дійсно постраждалий вкрав телефон. Усім нападникам загрожує до 7 років за ґратами. Жодного не затримували. А от очевидці побиття нарікають: ще довго оговтуватимуться після інциденту.

Очевидиця

Они наговорили очень много гадостей, они угрожали. Одному мальчику они угрожали тем, что вывезут его в багажнике машины и закопают. Они говорили нам: «Бойтесь и оглядывайтесь! У вас есть дети. Вы пожалеете о том, что вы влезли сюда».

 

Очевидиця

Да, мы боимся, потому что, когда их там держали уже возле полиции, мне угрожали. Мне лично угрожали! Что — ходи и бойся. Вам здесь всем хана на районе.

Автор: Ніколь Костенко
Популярно

Вы читали новость: «Екскоп та двоє друзів побили хлопця на очах у дітей: одному з нападників оголосили підозру (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 июля 2021 в 18:32;
  • Корреспондент Ніколь Костенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Одному із трьох чоловіків, які жорстоко побили 20-річного хлопця в Харкові, оголосили підозру".