• Вс 05.05.2024
  • Харьков  +17°С
  • USD 39.53
  • EUR 42.31

Про Вейп: з 1 січня 2022 року почнуть діяти зміни в Податковому кодексі України

Общество   

 

Із 1 січня 2022 почнуть діяти зміни в Податковому кодексі України. Відтак щороку ціни на тютюнові вироби збільшуватимуться на 20%. Як зазначили в облуправлінні Державної податкової служби, вартість зростатиме поступово до 2025. Крім цього, до списку підакцизних товарів потрапили електронні цигарки. Рідина, якою заправляють так звані вейпи, має бути промаркованою, а податок на неї складатиме 3 тисячі гривень. У ДПС також нагадали, що з 1 липня спільно з фахівцями Держпраці на Харківщині проводитимуть перевірки суб’єктів господарювання. Надходження з акцизного податку до держбюджету за поточний рік складає близько 15 мільйонів гривень. Минулоріч ця сума за такий же період була меншою майже на 300 тисяч. Водночас в області нараховують понад 8 мільярдів податкового боргу.

Вейп-Шоп Україна

Харківський https://vapemix.com.ua/ магазин є прикладом еталонного та зразкового інтернет-магазину з продажу сертифікованих акцизною маркою рідинам (жижі) для електронних цигарок та випарювачів.

Vapemix — вейп шоп у Харкові

Коли в 2003 році китайський учений-фармацевт Хон Лік винайшов і запатентував електронну сигарету для боротьби з нікотиновою залежністю, він і не підозрював, яку колосальну популярність набуде його пристрій з часом.

Зараз електронні сигарети продаються у більш ніж 60 країнах світу і їхня поширеність з кожним роком тільки збільшується. З просто заміни традиційним цигаркам, вейпінг переріс у цілу культуру, побудовану навколо парыння. А самі пристрої стали невід’ємним і стильним атрибутом для безлічі людей різного віку.

 

це вейп шоп

Чим зумовлений підвищений інтерес до вейпінгу?

По-перше, електронні сигарети чудово справляються зі своїм головним завданням, а саме – позбавлення від нікотинової залежності. За статистикою, після використання вейпу понад 30% людей кидають палити. А сам процес кидання не такий болісний, як різка відмова від нікотину.

Крім того, вейп – це чистота та екологічність. Ви можете парити, будь-де і будь-коли, без шкоди для себе і оточуючих. Рідина, що заправляється в пристрій, не містить шкідливих речовин і смол, а також може бути як з нікотином, так і без нього.

 

А ще, парити просто приємно. Завдяки широкому вибору компонентів та рідин з різними складами, можна налаштувати пристрій для паріння під свої смакові уподобання. Більше того, саме сам процес налаштування та модифікації вейпу багато хто знаходить цікавим і із задоволенням розуміється на всіх тонкощах механізмів.

Інтернет-магазин та вейп бар Vapemix

Vape shop (вейп шоп) VapeMix є офіційним дилером багатьох компаній-виробників електронних сигарет та їх комплектуючих в Україні.

Це означає, що у нас ви знайдете лише якісніvape микс інтернет магазин товари, а не якусь підробку. Всі пристрої та компоненти, що розміщуються

на наш вейп сайт, проходять ретельну перевірку якості і представляються за найбільш вигідною ціною, яка можлива.

Автор: Ніколь Костенко
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «Про Вейп: з 1 січня 2022 року почнуть діяти зміни в Податковому кодексі України»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 июля 2021 в 18:24;
  • Корреспондент Ніколь Костенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "  Із 1 січня 2022 почнуть діяти зміни в Податковому кодексі України. Відтак щороку ціни на тютюнові вироби збільшуватимуться на…".