• Чт 02.05.2024
  • Харьков  +23°С
  • USD 39.64
  • EUR 42.3

У будинку кілера з Клочківської знайшли арсенал зброї (відео)

Происшествия   
У будинку кілера з Клочківської знайшли арсенал зброї (відео)

Це кадр із камери відеоспостереження. Чоловіки відпочивали у кав’ярні в одному з торговельних центрів на Клочківській. Перепалка зі зброєю виникла між ними та Олексієм Титовим, уродженцем Горлівки, який підстерігав на парковці.

За даними поліції, ціллю був Георгій Ісаков — член проросійської сепаратистської організації «Оплот». Певний час він був заступником голови «Оплоту» Євгена Жиліна, якого вбили у минулому році. Ісакову також приписують належність до злочинного угрупування «Князь», проте цю інформацію правоохоронці ще перевіряють. Георгія доставили до лікарні з чотирма вогнепальними пораненнями. Як сказали у поліції: зброї у руках він сам не тримав.

 

Валерій Сокуренко, начальник ГУНП в Харківській області
Це вже другий замах. І я вам скажу, що десь там ще не всі кулі з нього дістали. Десь будуть ще доставати. Почувається він… Ми ж його охороняємо там. Він почувається прекрасно. В телефоні вже грається. 

 

Під кулі зловмисника через необережність потрапив товариш Ісакова. До лікарні його довезти не встигли. Загиблий — це Володимир Борох на прізвисько «Тайсон».

 

Валерій Сокуренко, начальник ГУНП в Харківській області
Можуть бути бізнес-партнери, можуть бути якісь розборки — ось це все може бути. До кого це відноситься — у нас же тут в Харкові і друзі, і бізнес-партнери, і часто все це переплітається. 

 

 

У поліції мотив злочину кілера Олексія Титова поки що не оголошують, проте обласний начальник Нацполіції зв’язує стрілянину на Клочківській з вбивством у шістнадцятому році Юрія Демента, товариша Геннадія Кернеса. Після цього на постраждалого Георгія Ісакова був перший замах на вбивство.

 

Валерій Сокуренко, начальник ГУНП в Харківській області
 — Чи будете ви перевіряти причетність Титова до вбивства Демента? — Безумовно. Безумовно. Безумовно. Безумовно будемо перевіряти і не тільки до вбивства Демента. До всіх. Будемо перевіряти. Чому ні? 

 

Інформація про схожість ДНК Титова з вбивцею Демента з’явилась у соцмережах ще у вихідні. Поліція зповідомила: проти адміністраторів телеграм-каналу, у якому з’явились ці дані відкриють кримінальне впровадження через розповсюдження таємниці слідства. Копи також навідалися до заміського будинку кілера Титова. Там знайшли найбільший арсенал зброї на Харківщині.

 

Валерій Сокуренко, начальник ГУНП в Харківській області
Подібного озброєння немає в українській армії. Зрозуміло, що ці вироби російські. І вони там і виробляються. Матеріали по таким речам розслідуються в співпраці з СБУ. 

 

 

У поліції відкрили кримінальне впровадження за двома статтями — «убивство» та «замах на вбивство».

Автор: Виктория Бондаренко
Популярно

Вы читали новость: «У будинку кілера з Клочківської знайшли арсенал зброї (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 28 октября 2019 в 18:50;
  • Корреспондент Виктория Бондаренко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Чоловіки відпочивали у кав’ярні в одному з торговельних центрів на Клочківській. Перепалка зі зброєю виникла між ними та Олексієм Титовим, уродженцем Горлівки, який підстерігав на парковці.".