• Пт 26.04.2024
  • Харьков  +19°С
  • USD 39.67
  • EUR 42.52

Новини із Нових Санжар: свято, спорт, презервативи (фото, відео)

Общество   
Новини із Нових Санжар: свято, спорт, презервативи (фото, відео)

Результати аналізів всіх 103 людей, наявних у зоні обсервації в Нових Санжарах, свідчать: коронавірусу не виявлено. Але святкують інше.

Журналіст Олександр Махов, котрий перебуває на обсервації разом з евакуйованими з Уханю людьми, не стомлюється ділитися новинами на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

Життєрадісна Вікторія Рудько святкує своє 20-річчя. Вона — учасниця евакуйованого танцювального колективу.  Дівчина працювала в Ухані у дитячому парку розваг. Подружки організували для неї невеличке свято з тортом. Квіти доправили завдяки клопотанню очільниці МОЗу Зоряні Скалецькій, котра також досі знаходиться в обсервації разом з усіма.

«Лікарі на 5 хв дозволили всім зібратися для поздоровлення. Після чого всі розійшлися по своїх кімнатах», — уточнює журналіст.

Годують у Нових Санжарах доволі непогано.

Доставка їжі евакуйованим з Уханя, які перебувають у медцентрі Нацгвардії.#сьогодніUA #каналУкраїна #Україна24

Опубліковано Oleksandr Makhov Четвер, 27 лютого 2020 р.

 

Настільний теніс  продовжує залишатися важливим засобом підтримки здорової психологічної атмосфери.

«Батько з сином грають в настільний теніс під час обсервації в медцентрі Нацгвардії, — повідомляє журналіст. — Олександр — майстер спорту зі стрибків у воду. В Ухані працював у театрі на воді. Дружина Ольга з сином Олександром приїхали до нього в гості в Китай на новий рік і вони втрьох застали початок епідемії коронавірусу».

Також в санаторії продовжується міжнародний неофіційний турнір з настільного тенісу. Федерація настільного тенісу Львівської області в особі  Віталія Синчука, дізнавшись про змагання, відправила «бранцям коронавірусу» кубки та медалі.

https://www.facebook.com/100000603522570/videos/3251739151522837/

Зважаючи на те, що серед «заручників Уханя» є чимало молоді, тому благодійна організація  «Світло надії» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я» передала їм презервативи.

«Нам передали презервативи. Дякую! У нас тут 103 людини зачинені в одній будівлі. Трохи менше половини жінок. Самі розумієте. Всі мають бути здоровими та захищеними. Від будь-яких вірусів.Цей світ врятує любов», — пише Махов.

Кашлю, нежиті, температури ні в кого немає, тому якщо нічого не зміниться, 4-5 березня мешканці медцентру Нацгвардії роз’їдуться по домівках. А поки — на них чекає повторний забір матеріалу на аналізи 28 лютого та 1 березня.

А ми нагадуємо: на тлі паніки перед коронавірусом, не нехтуйте масовішими хворобами.

Автор: Вікторія Березка
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «Новини із Нових Санжар: свято, спорт, презервативи (фото, відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 28 февраля 2020 в 17:06;
  • Корреспондент Вікторія Березка в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Результати аналізів всіх 103 людей, наявних у зоні обсервації в Нових Санжарах, свідчать: коронавірусу не виявлено. Але святкують інше. ".