• Чт 25.04.2024
  • Харьков  +24°С
  • USD 39.47
  • EUR 42.18

Рік жовтої свині: як відсвяткувати та чого чекати (відео)

Общество   
Рік жовтої свині: як відсвяткувати та чого чекати (відео)

За словами астрологів, жовта свиня здатна забезпечити добробут представникам всіх знаків зодіаку.    

Серед могутніх Тигрів, вогнедишних Драконів, мудрих Змій, які є покровителями астрологічних років, спокійна свійська Свиня виглядає милою. І так хочеться сподіватися, що 2019 рік відповідатиме характеру своєї покровительки.

Юлія Бойко, кореспондентка

Свиня — добродушна і неконфліктна тварина, тому рік обіцяє бути максимально спокійним. А ще дуже працьовита, що означає успіхи в кар’єрі. Але мало сподіватися на символ прийдешнього року, кажуть астрологи. Потрібно відповідати його характеру.

Зустрічати 2019 рік можна де завгодно, головне — з рідними та друзями. В ідеалі краще залишитися вдома, адже Свиня віддає перевагу спокійній обстановці. Перед святкуванням бажано прибрати та прикрасити оселю. Свиня в їжі невибаглива, тому можна готувати все, що заманеться, в тому числі й страви зі свинини. За словами астрологів, господарка року не образиться. Не варто обирати для новорічної ночі занадто яскраві вбрання. Улюбленими кольорами символу року є жовтий, зелений і коричневий. Ялинку також краще прикрашати саме в таких відтінках і не ставити в південній частині оселі.

Кристіна Веселянська, астролог

Хорошими направлениями является восток. В таком направлении ёлка будет обеспечивать вас хорошим здоровьем и всех ваших близких. Если же поставить ёлку на севере — это наполнит год карьерными достижениями и удовлетворит ваши амбиции.

Як подарунки для своїх близьких бажано обрати щось цінне. Також під ялинку можна поставити глиняну або керамічну скарбничку у вигляді Свині.

Кристіна Веселянська, астролог

Её необходимо будет поставить под ёлочку предварительно наполнив золотыми или желтыми монетами. После погреметь. И таким образом владельцы этой свинки будут привлекать к себе богатство и благополучие.

2019 рік несе дуже багато сюрпризів та змін. За словами астролога Лариси Гресь, життя може повністю змінитись. Пощастить бізнесменам, які пов’язані з рекламою, IT-технологіями та туризмом.

Лариса Гресь, астропсихолог

Самыми удачливыми в этом году будут Тельцы. Из земных знаков немного невезучим будет Козерог. Огненные знаки тоже ждет удача. У воздушных знаков все замечательно. Но Весам стоит обратить внимание, что в этом году будет вероятность подвоха. Из водных знаков самыми везучими будут Рыбы.

Загалом, рік Свині подарує всім безліч можливостей, головне — не впустити свій шанс.

Автор: Юлія Бойко
Популярно

Вы читали новость: «Рік жовтої свині: як відсвяткувати та чого чекати (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 28 декабря 2018 в 20:49;
  • Корреспондент Юлія Бойко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "За словами астрологів, жовта свиня здатна забезпечити добробут представникам всіх знаків зодіаку".