• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +6°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Працівники Дергачівської колонії отримали ключі від квартир (відео)

Общество   
Працівники Дергачівської колонії отримали ключі від квартир (відео)

Міністр юстиції Павло Петренко вручив ключі п’ятьом співробітникам в’язниці.

У Темнівській виправній колонії №100 відпрацьовують напад ув’язнених на працівників. «Арештанти» бунтують та кидають каністри в бік охорони. На територію заїжджає службова машина. Порушників з усіх сторін оточують спецпризначенці. На попередження «злочинці» не реагують, тому застосовуються особливі заходи.

Після того, як «ув’язнені» не мають змоги звільнитися, їх по одному затримують, шикують та ведуть до камер. Потім продовжують операцію та затримують інших «бунтарів».

Відпрацьовували дії і по захопленню «заручників». Два «злочинця» сидять у засідці. Чоловіки чекають, коли конвой вийде з машини. Потім один з них вибігає, сідає до автівки та очікує на напарника з «в’язнем». Коли всі у машині — зловмисники намагаються втекти.

У колонії розповідають, що такі навчання проводяться щотижня. Реальних ув’язнених до тренувань не допускають.

Євгеній Веретун, начальник відділу охорони, режиму та нагляду в Харківській області Міністерства юстиції

Це найбільш підготовлені люди, які мають добру фізичну та моральну підготовку. Вони готові виконувати завдання по припиненню масового безладу. 

Відвідав показові навчання й міністр юстиції Павло Петренко.

Павло Петренко, міністр юстиції України

Наше завдання — дати шанс кожному, хто порушив закон, повернутися до нормального життя. Приймати регресії, приймати тиск і фактично штовхання людей у кримінальний світ, фактично зробити систему з європейськими стандартами.

Затримання «злодіїв» за допомогою службових собак. «Порушника» дістають із засідки.

Кінологи показують, як чотирилапі зупиняють на швидкості викрадену автівку.

Світлана Матвєєва — кінолог Темнівської колонії. Бельгійську вівчарку по кличці Кібер жінка тренує щодня майже 4 роки. За своє життя пес допоміг затримати більше 20 злочинців.

Світлана Матвєєва, старший інспектор з кінології Темнівської колонії №100

Їздимо із собакою крізь, де тільки можна. Тому знайшли разом спільну мову. Він мені допомагає. 

Вже в Дергачівській виправній колонії №109 міністр юстиції відкриває гуртожиток. Павло Петренко вручає ключі від 5 квартир співробітникам в’язниці. У будівлі зробили капітальний ремонт та частково облаштували кімнати меблями.

Павло Петренко, міністр юстиції України

Наші працівники будуть отримувати і службове житло, і збільшення заробітної плати буде все більше і більше. Ваше основне завдання — це чиста служба, дотримання закону і розуміння того, що люди, які порушили закон та які знаходяться в тюрмі, — це так само українські громадяни, яким треба допомагати. 

На подвір’ї гуртожитку — альтанка для відпочинку, дитячий майданчик та декоративні дерева. На ремонт витратили мільйон гривень. Наразі планується будівництво 85-квартирного будинку. У ньому значну частину квартир роздадуть співробітникам колонії, які перевелися на службу з окупованих територій.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Вы читали новость: «Працівники Дергачівської колонії отримали ключі від квартир (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 24 января 2019 в 19:33;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Міністр юстиції Павло Петренко вручив ключі п’ятьом співробітникам в’язниці".