• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

У Харкові стартував проект «Я зможу» (відео)

Общество   
У Харкові стартував проект «Я зможу» (відео)

З березня по травень 700 харків’ян змінюватимуть своє життя за допомогою фізичних навантажень та корисних звичок.

Аліка Піхтерева, кореспондентка
У період з березня по травень близько 700 учасників харківського соціального оздоровчого проекту «Я зможу» доводитимуть собі та іншим, що вони мають достатньо наснаги та впертості, аби досягти поставленої мети. 

Люди різного віку, від першокласників до пенсіонерів, зібралися в цій залі, аби приєднатися до вже сьомого сезону «Я зможу». Як розповіла кураторка проекту Олеся Гончарова, вправлятимуться учасники в п’яти категоріях: «схуднення», яке протягом усіх сезонів є найчисленнішим напрямком, «танці» – ірландські та на пілоні, «скелелазіння», «кросфіт» і нова в цьому році секція — «бойові мистецтва». Серед них — ММА, дзюдо і тхеквондо. Навчитися мистецтву бою виявилося багато охочих дівчат.

Олеся Гончарова, кураторка проекту «Я зможу»
 Очень много девушек регистрируется. В одном из сезонов у нас была очень интересная категория – прыжок с парашютом. У нас было 70% девчонок из зарегистрировавшихся. Всего лишь 30 парней. 

Інна Вороніна – переможниця минулого сезону в категорії «схуднення». Дівчина розпрощалася з 17 кілограмами. Розповідає, що довго вагалася, але в останній день подання заявок все ж зважилася. Протягом трьох місяців їй вдалося змінити своє життя та дотепер не повернутися до старих шкідливих звичок. Наразі прийшла з наміром засвоїти техніку кросфіту.

Інна Вороніна, учасниця проекту «Я зможу»
Очень легко себя стала чувствовать, активности прибавилось. Стала выходить на пробежки. Не каждый день, но два-три раза в неделю. Ребенок мой со мной теперь занимается. Бегает, смотрит на меня и тоже хочет более активным быть. 

Денис Пахомов — тренер з кросфіту. Чоловік вперше стане наставником у межах проекту. Каже: одне з основних завдань тренера — допомогти учаснику знайти мотивацію, аби він зміг довести сам собі, що він зможе.

Денис Пахомов, тренер з кросфіту
Знаете, есть такая поговорка: «За один день нельзя поменять жизнь, но за одну ночь можно поменять мысли, которые изменят всю жизнь». Поэтому за три месяца можно сделать колоссальные шаги в направлении изменения своей жизни в лучшую сторону. Потому, я думаю, три месяца – более чем достаточно, чтобы измениться. 

Пенсіонерка Марія Ляхова прийшла на проект з подругами, аби навчитися ірландським танцям.

Марія Ляхова, учасниця проекту «Я зможу»
Мечтала всю жизнь. Вот ирландские танцы, мне кажется, это лучшее. Всегда мечтала. Но была работа, учёба, дети и всё такое. А тут такой проект — ну как же. Поучаствовать хочется. 

Оксана Башлаєва, тренерка з ірландських танців
 Когда человек приходит на тренировку, у него что-то не получается, в конце занятия этот элемент начинает получаться и такое вот «Я смогу» получается на каждом занятии и это здорово. 

Як розповіли організатори, за всі 7 років існування проекту в ньому взяли участь більше 10 тисяч чоловік.

Автор: Аліка Піхтерева
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові стартував проект «Я зможу» (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 4 марта 2019 в 15:31;
  • Корреспондент Аліка Піхтерева в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "З березня по травень 700 харків’ян змінюватимуть своє життя за допомогою фізичних навантажень та корисних звичок".