• Чт 18.04.2024
  • Харьков  +17°С
  • USD 39.55
  • EUR 42.06

Юні бійці «Повітряного військового патруля» прийняли військові зобов’язання (відео)

Общество   
Юні бійці «Повітряного військового патруля» прийняли військові зобов’язання (відео)

25 молодих майбутніх льотчиків склали клятву кадета біля стін збірного пункту Харківського обласного військкомату.

10-річній кадет Кирило каже: в його сім’ї військових не було. Тож хоче першим у родинному колі освоїти професію, пов’язану з літаками.

Кирило Маншин, кадет

Как получится, вообще хочу быть пилотом. Просто мне один раз предложили, у меня загорелось желание и я пошел, все.

 

 

Роман Маншин, батько

Все зависит от его желания. Мы его поддерживаем в любых начинаниях — в этой сфере или может даже в другой сфере. мы будем его поддерживать в любом случаи.

 

 

Першокурсники — вихованці «Цивільного повітряного патруля». Це організація, яка за прикладом США допомагає державним силовим службам.

 

Юрій Покусай, голова ГО «Цивільний повітряний патруль»

Головна мета — це об’єднати приватних пілотів, які готові своєю технікою, своїми знаннями приносити якусь користь державі. Один із наших напрямків діяльності — це аеромедична евакуація. Якщо так говорити — ми за останній період часу врятували 41 людське життя.

 

 

Вихованці громадської організації навчаються в Авіаційному науковому кадетському центрі. Заклад носить ім’я Данила Дідика — молодого патріота, який загинув у Харкові під час теракту біля Палацу спорту.

 

 

Антоній Ґава, сержант

Клятва Авіаційного навчального кадетського центру для кадетів — це найважливіше. Це. в першу чергу, важливо тому, що кадети розуміють, що вони потрапили не в школу. Це Авіаційний центр, де потрібно дійсно навчати такі предмети як авіаційна аеродинаміка, авіадинаміка літака та вертольота.

 

Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківського облвійськкомату

Прийняття клятви кадетами Авіаційного навчального центру — це не випадково, що здійснюється на обласному збірному пункті.Звідси відправляємо призовників для проходження строкової служби і хлопці авіаційного навчального центру сьогодні прийняли військові зобов’язання.

 

Наразі в Харківській області здійснюється осінній військовий призов, додає Юрій Калгушкін. На службу вже відправили 734 хлопця. Та був і такий призовник, якому вдалося втекти. Наступної середи на засіданні обласної призовної комісії розглянуть його заяву. Калгушкін зазначає: юнак посилається на важкі сімейні обставини.

 

Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківського облвійськкомату

Сьогодні його привезли сюди, права на відстрочку відповідно статті 17 Закону України «Про військові обов’язки і військову службу» він не має, але мати написала заяву на моє ім’я, ми зараз розбираємося. Стан здоров’я його задовільний, я скажу: більше ніж задовільний.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «Юні бійці «Повітряного військового патруля» прийняли військові зобов’язання (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 28 ноября 2019 в 19:04;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "25 молодих майбутніх льотчиків склали клятву кадета біля стін збірного пункту Харківського обласного військкомату.".