• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Ні проїхати — ні пройти. Харків’яни скаржаться на стан мостів (відео)

Общество   
Ні проїхати — ні пройти. Харків’яни скаржаться на стан мостів (відео)

Мости Харкова потребують капітального ремонту. 

Балашовський міст на вулиці Плехановській вже багато років знаходиться у жахливому стані. Тут постійно сходять з рейок трамваї і ламаються автівки, кажуть водії. Капітального ремонту харків’яни чекають багато років, проте замість цього комунальники просто латають ями.

Олег, водій вантажівки

Просто перестелить асфальт это ничего не даст. Это равносильно как на старую бабушку одеть новую юбку . А так просто основательно делать вот и все. У него аварийное состояние. Почему и ограничили и поставили знак 10т. Хотя, с другой стороны, трамвай двухвагонный он больше грузовика весит, он 17 тонн весит трамвай, а грузовик 15 пустой.

На ремонт споруди провели тендер. Було це у 2018-му році. Тоді ж у міськраді повідомили: шляхопровід належить «Укрзалізниці», але реконструкція тієї частини моста, якою користуються харків’яни, вже запланована. З того часу минуло вже два роки, а змін містяни поки не дочекалися.

Віталій, водій

Все мосты в Харькове нужно в порядок привести и Балашовский в том числе. Потому что какая разница Московский проспект или же Балашовский мост. Вот закоротило на мосту и все. Остановился, поломался.

Непереливки і мешканцям віддалених районів.

Світлана Єченіна, кореспондентка

А це міст на вулиці Валерія Петросова. Він маленький, проте знаходиться у критичному стані. Дивіться, тут відсутній навіть натяк на огородження. Отут поміж плитами утворилася прірва. Йдемо далі, тут дощами змило залишки споруди. За півгодини поки ми тут знаходимося, мостом прйшло 20 людей.

 

Марія, пішохід

Кто-то поздно возвращается не увидит и туда провалится или с детьми кто-то. А машины вообще не могут проехать.

Найбільше пішоходів тут буває зранку, додає Марія. Вдень спорудою бігають діти.

Тетяна, пішохід

Особенно зимой или припорошит, уже кто-то падали з детей и ногу ломал здесь.

Опитані переймаються через відсутність ремонту і пригадують, як падав міст неподалік Пісочина влітку минулого року.

До речі, після ремонту тут повісили обмежувальні знаки. Проте, здається, водіїв ваговозів вони не надто турбують. А от із приводу Балашовського мосту у міськраді відповіли, що чекають проведення експертизи. Саме вона має прояснити чи допоможе реконструкція, або треба зносити споруду та відбудовувати її заново. А от тим хто користується мостом на вулиці Петросова у мерії нічим допомогти не можуть, бо його на балансі міста немає.

Автор: Світлана Єченіна
Популярно

Вы читали новость: «Ні проїхати — ні пройти. Харків’яни скаржаться на стан мостів (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 23 июня 2020 в 15:59;
  • Корреспондент Світлана Єченіна в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Мости Харкова потребують капітального ремонту".