• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

«Вбили та з’їли»: у Харкові обрали запобіжний захід небезпечним злочинцям (відео)

Общество   
«Вбили та з’їли»: у Харкові обрали запобіжний захід небезпечним злочинцям (відео)

У Харкові колишнього співробітника поліції вбили, відтяли голову та відрізали шматки м’яса з його тіла, ймовірно з’ївши їх.

Два місяці в СІЗО. Підозрюваним у резонансному вбивстві колишнього міліціянта обрали запобіжний захід. 11 жовтня в Немишлянському районі Харкова знайшли труп з численними ножовими пораненнями та відрізаною головою.

Олег Бех, начальник ГУ Нацполіції в Харківській області

Ним виявився 45-річний чоловік, який з 7 жовтня був як зниклий безвісти. Вказана особа працювала в міліції. Однак, не пройшов переатестацію і був звільнений з органів внутрішніх справ. Тривалий час він ніде не працював, зловживав спиртними напоями. Його брат повідомив про те, що ще 4 жовтня вони посварилися, він кинув мобільний телефон, вийшов з дому і більше рідні його не бачили.

Поліція затримала двох підозрюваних в скоєнні злочину. Ними виявились житель Великобурлуцького району та його 20-річний син. 4 жовтня вони випадково познайомились з екс-правоохоронцем. Разом на вулиці вживали спиртне, а ввечері чоловіки запросили нового товариша до себе додому і продовжили пиячити. Під час застілля гість і господар квартири посварилися. Останній схопив ніж та вдарив чоловіка в живіт і спину, після чого перерізав шию.

Олег Бех, начальник ГУ Нацполіції в Харківській області

Після того, як він впевнився, що потерпілий помер, він відсік його голову та відніс на балкон. Потім, з метою приховання злочину, він розпочав вирізати м’які тканини з тіла потерпілого. Однак, за свідченнями його сина, м’ясо, яке він відрізав від потерпілого, батько варив та вживав як їжу.

На 10 поверсі цієї багатоповерхівки по вулиці Велозаводській, 36 і сталося вбивство екс-міліціянта. За словами сусідів, затримані батько і син часто заглядали в чарку.

Олександр, мешканець будинку, де сталося вбивство

Я его знаю, грубо говоря, еще со школы. Он был, так скажем, как изгой. Ну нелюдимый, такой вот. Плюс его ж отправили в АТО. Он тут и машины трощил, и все. Говорил, что вы здесь типа отсиживаетесь, а я за вас там в АТО воюю.

Ярослав Пастернак, сусід підозрюваних

Мы и сами когда узнали, что труп тут, возле 20-го дома, мы подумали, что просто. А оказалось, что полицейский был. Мы даже об этом не знали. Понятно, что мы испугались, непонятно какой человек живет среди нас.

Майже тиждень батько і син провели у квартирі разом з трупом. Позбутися тіла вирішили лише коли їм зателефонували родичі та повідомили, що приїдуть у гості. Аби ті нічого не запідозрили, злодії віднесли тіло за 300 метрів від свого будинку. Підкинути до підвалу іншої багатоповерхівки та закидали сміттям.

Олег Бех, начальник ГУ Нацполіції в Харківській області

13 жовтня вони були затримані. В їх помешканні був проведений обшук, в результаті якого на балконі в коробці знайдено голову загиблого, а також інші речові докази.

І батько, і син наразі перебувають за ґратами. Обом загрожує довічне позбавлення волі.

Автор: Ольга Куріленко
Популярно

Вы читали новость: ««Вбили та з’їли»: у Харкові обрали запобіжний захід небезпечним злочинцям (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 16 октября 2018 в 15:19;
  • Корреспондент Ольга Куріленко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Два місяці в СІЗО проведуть підозрювані у резонансному вбивстві колишнього міліціянта.".