• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +11°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

У Харкові відбулось засідання Ради регіонального розвитку (відео)

Общество   
У Харкові відбулось засідання Ради регіонального розвитку (відео)

 Обговорили питання освіти, медицини, а також будівництва і реконструкції багатьох освітніх закладів. 

У Палаці студентів юридичної академії імені Ярослава Мудрого відбулось засідання Ради регіонального розвитку. Керівники об’єднаних територіальних громад Харківщини розповіли про здобутки та плани громад. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай відзначив, що минулого року провели капітальні ремонтні роботи у низці багатоповерхівок. Також придбали нову техніку для проведення благоустрою селища, реалізуються проекти освітлення та збудовано чотири міні-футбольних поля зі штучним покриттям. Розповів Олег Чернобай і про плани на поточний рік.

Олег Чернобай, Пісочинський селищний голова
Ті населені пункти, які до нас приєдналися також виходять с пропозицією однією з перших — придбати соціальний автобус, щоб з’єднати всю територію громади. 

Володимир Гройсман, прем’єр-міністр України
Школа, садочок, басейн, інфраструктура, соціальні програми, якість послуг і так далі. Все працює. Вже закладає другу школу, другий садочок. Ми все допоможемо і все побудуємо. 

На засіданні обговорювали позитивні підсумки децентралізації.

Геннадій Зубко, віце-прем’єр-міністр України
 Ми хочемо абсолютно показати, що саме через повагу до людей, через зміну якості освіти, охорони здоров’я, адміністративних послуг, безпекових функцій повинні надійти до кожного українця саме та реформа децентралізації, яку ми сприймаємо просто як загальну реформу України, яка в першу чергу об’єднує країну, в другу чергу — веде її до Європейського Союзу. 

Юлія Світлична, голова ХОДА
Маємо зростання у машинобудівній промисловості. За останні 3 роки плюс 35%. Люди повертаються на заводи. Ми маємо кількість робітників у промисловості, які збільшилася на 5 тисяч місць. Маємо найвищий рівень зайнятості населення в Україні і найвищий рівень якості освітніх послуг. 

Володимир Гройсман додав: Харківщина завжди може розраховувати на підтримку Президента України Петра Порошенка.

 Володимир Гройсман, прем’єр-міністр України
 Насправді, від керівника області дуже багато залежить і від вас всіх. Команда сформована, інструменти є. Ви маєте абсолютно підтримку Президента країни. Це я можу повністю підтвердити. Ви маєте абсолютну підтримку уряду України і мене особисто як прем’єр-міністра. 

Після засідання Ради регіонального розвитку, Гройсман відвідав завод «Турбоатом».

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові відбулось засідання Ради регіонального розвитку (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 14 марта 2019 в 18:46;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что " Обговорили питання освіти, медицини, а також будівництва і реконструкції багатьох освітніх закладів".