• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

У Харкові відбувся випуск лейтенантів університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба (відео)

Общество   
У Харкові відбувся випуск лейтенантів університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба (відео)

На майдані Свободи організували виставку військової техніки, серед якої вертольоти, зенітні комплекси та бронемашини. Під час заходу  три лейтенанти освідчилися своїм дівчинам та отримали грошові премії.

Петро Богомолов закінчив інженерно-авіаційний факультет. Чоловік каже: завжди мріяв стати військовим, саме тому обрав університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Розповідає: під час навчання зустрів велику кількість гарних друзів, а зараз планує служити на Хмельниччині.

Петро Богомолов, випускник ХНУПС ім. Івана Кожедуба
 Эмоции невероятные. 5 лет проучившись в этом университете, испытав все тяготы жизни, я не могу предать эти ощущения, но на душе очень-очень радостно, приятно, светлые чувства. Очень приятно видеть всех вокруг. 

Підтримати Петра прийшла його родичі та друзі.

Надія Зозуля, мати випускника
 Меня, конечно, впечатления переполняют. Это моя гордость. Он стал настоящим мужчиной. Уверенным в себе. 

Близько 400 лейтенантів отримали дипломи та пройшли урочистим маршем майданом Свободи. Військових привітав міністр оборони Степан Полторак. Він вручив нагороди та грошові премії чинним військовим.

 Степан Полторак, міністр оборони України
 В України є величезна перспектива стати сильною та незалежно, але для цього у нас має бути підготовлені та добре озброєнні Збройні сили України. Для цього ми маємо зробити все можливе. Великі сподівання на молодих хлопців, які завершили сьогодні Харківський національний університет Повітряних сил. Ми їх чекаємо у Збройних силах. 

За словами міністра, ракетна програма в Україні реалізується, нещодавно він брав участь у випробуванні нового озброєння.

Степан Полторак, міністр оборони України
 Ми буквально два тижні тому завершили державне випробування «Вільхи-Р». Через два місяці ми маємо провести державне випробування системи залпового вогню і боєприпаси до нього «Вільха-М». До кінця року ми маємо завершити державне випробування ракетного комплексу «Нептун». Він буде прийнятий на озброєння. 

Під час заходу три лейтенанти освідчилися своїм дівчинам. Парам подарували на 10 тисяч гривень. Наталія, наречена
 Я в шоке! Это очень неожиданно и очень приятно. Я очень люблю уже теперь своего жениха, своего будущего мужа. Правда очень-очень сильно приятно. Спасибо всем за такой сюрприз, такой праздник, особенно тебе! 

 Богдан Драчук, випускник ХНУПС ім. Івана Кожедуба
 Це сама найкраща дівчина в усьому білому світі, я зробив так, щоб у неї була сама найкраща пропозиція. Щоб це все було для неї. 

До свята випуску на майдані Свободи організували виставку військової техніки, яка належить вишу. 14 бойових машин, серед яких вертольоти, зенітні комплекси та бронемашини, можна буде побачити до вечора 22 червня.

Автор: Василиса Степаненко
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові відбувся випуск лейтенантів університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 21 июня 2019 в 16:16;
  • Корреспондент Василиса Степаненко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "На майдані Свободи організували виставку військової техніки, серед якої вертольоти, зенітні комплекси та бронемашини".