• Вт 16.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.57
  • EUR 42.16

На харків’ян очікують три дні свят (вiдео)

Общество   
На харків’ян очікують три дні свят (вiдео)

День міста, День державного прапора та День незалежності. На майдані Свободи виступатимуть Оля Полякова, «Время и Стекло» та KAZKA, а в парку Горького — Віталій Козловський. 

До Дня міста у Харкові відбудуться 12 спортивних турнірів. Зокрема, традиційний марафон «Визволення», який відбудеться цієї неділі. 22 серпня в оновленому сквері «Стрілка» прямо на воді готують концерт, фаєр-шоу та світлову виставу на мосту.

Ігор Терехов, перший заступник міського голови Харкова

Красивая обширная программа. Думаю, харьковчанам и гостям города она понравится. Будут водные шоу, водное представление. Будет здорово. 

23 серпня зранку на Меморіалі Слави харків’яни покладуть квіти в пам’ять про загиблих визволителів міста. Того ж дня на майдані Конституції розгорнуть національний стяг. Також проведуть флешмоб та шоу прапорців. У День незалежності там же відбудеться покладання квітів. Після харків’яни приєднаються до загальноукраїнської акції «100 дзвонів», присвяченої героям Небесної сотні.

Наталья Плотник, заступник начальника управління культури та туризму ХОДА

Головний акцент — це «Діти — наше майбутнє». Тому до всіх заходів будуть залучені дитячі творчі колективи, в закладах культури проводитиметься багато інформаційно-патріотичних заходів для дітей. У містах обласного значення заплановані флешмоби за участю дітей та молоді. Відбудуться паради вишиванок у Балаклійському, Коломацькому, Кегичівському районах та місті Лозова.

У парку Горького в День міста очікуються концерти, вистави, конкурси та шоу. Для гостей співатимуть гурт «Селфі», Артур Босс та Віталій Козловський. У День незалежності у парку відзначать 30 річницю побратимства з містом Цинциннаті, що у США. Виступатимуть брейкдансери, черлідерки, також можна буде пограти в американський футбол. А 25 серпня парк відзначить свій день народження — у цирковій тематиці.

Андрій Кравченко, речник парку імені Горького  

На главной сцене выступят цирковые коллективы. На центральной площади пройдет иллюзионное шоу, факиры будут ходить по стеклам, силачи будут рвать цепи, гнуть арматуру. По центральной аллее пройдет парад «Алее!», где творческие коллективы, где огромные фигуры, ростовые куклы, большие аниматронные платформы.

Двадцять третього серпня метрополітен подовжить роботу.

Юлія Бойко, кореспондентка

Своє 365-річчя Харків буде відзначати три дні поспіль. Головним розважальним майданчиком стане площа Свободи. Тут 23 серпня буде світлове шоу і свято вогнів під звуки симфонічного оркестру. Також для харків’ян виступатимуть зірки української естради.

До сьомої вечора будуть організовані розваги, після почнеться концертна програма. Для харків’ян співатимуть Вєрка Сердючка, Ірина Білик, Настя Каменських та Ольга Полякова, а також гурти «Время и Стекло» й KAZKA. 24 та 25 серпня на майдані Свободи також заплановані концерти.
 
Автор: Юлiя Бойко
Популярно

Вы читали новость: «На харків’ян очікують три дні свят (вiдео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 16 августа 2019 в 18:31;
  • Корреспондент Юлiя Бойко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "День міста, День державного прапора та День незалежності. На майдані Свободи виступатимуть Оля Полякова, «Время и Стекло» та KAZKA, а в парку Горького — Віталій Козловський. ".