• Чт 25.04.2024
  • Харьков  +14°С
  • USD 39.47
  • EUR 42.18

Відомі всі фіналісти національного відбору конкурсу «Євробачення — 2020»

Культура   
Відомі всі фіналісти національного відбору конкурсу «Євробачення — 2020»

15 лютого стала відомою друга трійка фіналістів національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення — 2020».  У фіналі — два гурти, дві співачки та два солісти.

Хоча всі вони посіли перші три місця у двох півфіналах, не важко зрозуміти, що боротьба точитиметься саме серед трьох категорій учасників.

Дві дівчини Jerri Heil (ліворуч) та Марина Круть (праворуч) змагатимуться в жанрі музичної етники. Судячи з рекламного фото вони різні за харизмою та виконавською манерою.

Jerri Heilспівачка, авторка й композиторка, «Прорив року» за версією премії Jager Music Awards, «Відкриття року» за версією журналу Viva, номінантка на музичну премію YUNA 2020 у категоріях: «Найкраща виконавиця», «Найкраща пісня», «Відкриття року». Її «#ОХРАНА_ОТМЄНА» стала хітом, набравши 14 млн переглядів на YouTube та утримуючи лідерські позиції в iTunes. Торік вона представила на YouTube-каналі свій перший альбом «Я — Яна». До нього увійшли вісім композицій. Зараз Jerry Heil активно гастролює містами України та готується до першого всеукраїнського туру. А ще – пише нові хіти, релізи яких будуть незабаром.

Марина Круть — співачка та бандуристка, розпочала творчий шлях з музичної школи по класу бандури п’ятнадцять років. Дівчина знайшла власний унікальний стиль гри, посилюючи його незвичайним голосом. Записала 3 альбоми. Останній «Albino» — у жовтні 2019-го.  Виконавиця працює в унікальному стилі – поєднує електронний саунд і старовинний інструмент навколо самобутнього співу. Представляла Україну й сучасну українську музику на різних фестивалях і шоу-кейсах.

У чоловічому музичному двобої змагатимуться Андрій Хайям та Девід Аскельрод, які у другому півфіналі посіли, відповідно, друге та третє місця.

Андрій Хайятартист і автор пісень, виступає в жанрі фольктроніка. Один із найяскравіших півфіналістів національного відбору на «Євробачення-2019». Дебютний альбом KHAYAT має назву KHMIL’ (2019). Це — синтез електронної музики, етнічних мелодій та східних мотивів. У музичній роботі звучать народні інструменти: дудук, сопілки, дарбука і тибетська чаша.

Девід Аксельрод — співак, музикант і композитор. Перша його поява відбулась у 9 сезоні телешоу «Голос країни». З цього розпочався новий етап життя та творчості артиста. Пісня, з якою співак хоче представляти Україну на Євробаченні-2020, для нього дуже особлива. Свої емоціями і почуттями він прагне поділитися зі світом. «Вона, наче гімн коханій людині, тій, хто завжди поруч. Котра любить, підтримує, надихає та дає крила», – каже співак.

У фіналі за право виступу на «Євробаченні-2020» змагатимуться гурти  «GO-A» та «TVORCHI».

«GO-A» у своїй творчості поєднав український вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани й потужний гітарний драйв. Учасники найвідоміших музичних фестивалів («Джаз Коктебель», «Країна мрій», «Гогольфест» та інших). Багато разів представляли українську музику в Ізраїлі, Польщі, Білорусі. У листопаді 2016-го гурт представив свій дебютний альбом #Ідиназвук. На початку 2017-го записали різдвяний сингл в колаборації з відомою українською співачкою Katya Chilly. Зараз гурт активно гастролює та готується до релізу свого наступного альбому.

«TVORCHI» — дует з Тернополя, одна із їхніх композицій за лічені дні увійшла у ТОП-10 у чартів Google Play в Україні. За фахом вони — майбутні фармацевти. Євробачення – перший конкурс, в якому музиканти беруть участь. Кажуть,  їм цікаво подивитись як все відбувається зсередини. А ще хочуть поділитися своєю творчістю і показати, що для музики кордонів не існує.

Глядачам буде з кого обрати представників України на конкурсі «Євробачення 2020», адже цьогоріч серед фіналістів — представники найрізноманітніших культурних стилів та напрямків.

Музику другої трійки фіналістів можна почути на нашому сайті.

 

 

 

Автор: Вікторія Березка
Популярно

Вы читали новость: «Відомі всі фіналісти національного відбору конкурсу «Євробачення — 2020»»; из категории Культура на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 16 февраля 2020 в 11:10;
  • Корреспондент Вікторія Березка в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "15 лютого стала відомою друга трійка фіналістів національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення — 2020».  У фіналі — два гурти, дві співачки та два солісти.".