• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Зверху тече, знизу — прориває: чому у Безлюдівці не можуть відремонтувати двоповерхівку (відео)

Общество   
Зверху тече, знизу — прориває: чому у Безлюдівці не можуть відремонтувати двоповерхівку (відео)

Мешканці двоповерхівки у Безлюдівці вимагають ремонту. Люди скаржаться на дірявий дах та несправну каналізацію.

Вот, полностью рушится. Вот, полностью. Мягкое. Вот, я стою — посмотрите. 

Світлана знаходиться на даху житлового будинку, на останньому — другому поверсі якого розташована її квартира. Жінка скаржиться на діряву покрівлю, яка вже давно потребує ремонту.

Світлана, мешканка будинку №11 на Стадіонному в’їзді у Безлюдівці

После дождей, после снега все мокрое: потолок на крыше мокрый, на балконе мокрый. Многократно обращались мі в ЖЕК, многократные обращения были в поссовет председателю.

Будинку понад 40 років, запевняє жінка. За цей час капремонту він так і не дочекався. Хоча протягом кількох років люди звертаються до селищного голови та комунальників із проханням вирішити проблему.

От тільки на покрівлі справа не закінчується, говорять мешканці двоповерхівки. По декілька разів на рік у будинку забивається каналізація і тоді фекалії розтікаються подвір’ям.

Вот эти все нечистоты идут куда? Что это? Детский садик. Видите, они песочницу закрыли. Тут деточки играются, чьи-то родители. И тут может быть и кишечная палочка, все, что угодно.

У телефонній розмові представник підприємства «Комунсервіс 2018», на балансі якого перебуває будинок, запевнив: дах знаходиться у задовільному стані. Однак, заявив, що це питання наразі розглядається. Мовляв, у багатьох житлових приміщеннях Безлюдівки покрівлю відремонтували, а от на цю двоповерхівку грошей не вистачило. Коли вони з’являться — поки не відомо. Інформацію щодо відсутності фінансування підтвердили і у селищній раді.

Ігор Либа, працівник ТОВ «Комунсервіс 2018»

В удовлетворительном состоянии, потому что возраст крыши, кровли — 50. В ремонте никому никто не отказал. Но люди хотят быстрее-быстрее. В бюджете нет денег.

Також у «Комунсервісі» пояснили, що каналізація забивається не у будинку, а в інших трубах, які обслуговують вже інші підприємства Харкова.

Ігор Либа, працівник ТОВ «Комунсервіс 2018»

Есть предприятия, которые обслуживают наружные сети, и вот когда у них заливаются наружные сети, тогда начинаются проблемы с канализацией в доме. Пока такой ситуации нет — она еще не заливается, все нормально происходит.

Чоловік додав, що про заміну каналізації у будинку поки не йдеться.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «Зверху тече, знизу — прориває: чому у Безлюдівці не можуть відремонтувати двоповерхівку (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 7 августа 2020 в 18:31;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Мешканці двоповерхівки у Безлюдівці вимагають ремонту. Люди скаржаться на дірявий дах та несправну каналізацію".