• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +11°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

У межах Програми Президента «Велике будівництво» створюються якісні умови в медичних закладах – Олександр Скакун (фото)

Общество   
У межах Програми Президента «Велике будівництво» створюються якісні умови в медичних закладах – Олександр Скакун (фото)

Приймальне відділення Мереф’янської ЦРЛ з добудовою нового приміщення зробили в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Також у межах «Великого будівництва» утеплили фасад дитячого та терапевтичного відділень лікарні. З проведеними роботами на об’єкті 22 грудня ознайомилися керівник ХОДА Олександр Скакун та голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко.

Як зазначив Олександр Скакун, завдяки Програмі Президента «Велике будівництво» та генеральному директорові КНП «Мереф’янська центральна районна лікарня» Віктору Чеверді приймальне відділення виходить на новий рівень обслуговування усього населення Мерефи та частини Харківського району.

«Бачимо нове приймальне відділення, яке побудоване за підтримки нашого Президента Володимира Зеленського, і воно буде дуже комфортним. Загалом у межах Програми Президента «Велике будівництво» створюються якісні умови в медичних закладах. Також дуже важлива програма, яка в наступному році дозволить підвищити заробітну плату лікарям», – сказав Олександр Скакун.

Генеральний директор КНП «Мереф’янська центральна районна лікарня» Віктор Чеверда наголосив, що протягом року амбулаторно в закладі обслуговують приблизно 400 тисяч хворих та роблять майже 2500 операцій. А щодня виписують та приймають приблизно 20 пацієнтів.

«Ми придбали багато нового обладнання. Для того, щоб працювати на ньому, всі працівники пройшли обов’язкові навчальні курси. Загалом я хочу сказати одну маленьку фразу: я і мої колеги служать народові України», – прокоментував Віктор Чеверда.

Створення оновленого приймального відділення обійшлось у майже 30 млн грн, фінансування здійснювалося коштом Державного, обласного та місцевого бюджетів.

За інформацією першого заступника Мереф’янського міського голови Руслана Дейнеки, під час реконструкції приймального відділення тут збудували нові приміщення: палати інтенсивної терапії, приймальні приміщення, кабінети УЗД та ендоскопії, гінеколога тощо. Також облаштували кабінет для рентген апарату і побудували з нуля приміщення для апарату комп’ютерної томографії.

«Сьогодні дивуємося тому, наскільки якісно змінюється сфера охорони здоров’я, зокрема і в нашій громаді. Ми впевнені, що без підтримки обласного керівництва Програма Президента України «Велике будівництво» не мала б такого швидкого та якісного втілення на Харківщині», – відзначив Руслан Дейнека.

Окрім робіт, проведених у межах «Великого будівництва», обладнання для приймального відділення закупили й за конкурсом мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді». Придбано монітор пацієнта, операційні стіл і світильник, гінекологічне крісло, медичне ліжко, 6 протипролежневих систем, 3 інфузійні насоси.

Популярно

Вы читали новость: «У межах Програми Президента «Велике будівництво» створюються якісні умови в медичних закладах – Олександр Скакун (фото)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 22 декабря 2021 в 16:55;
  • Корреспондент в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Приймальне відділення Мереф’янської ЦРЛ з добудовою нового приміщення зробили в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»".