• Чт 25.04.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.47
  • EUR 42.18

Харьковщина сегодня задает тон всей Украине

Харьковщина сегодня задает тон всей Украине

Когда говорят «зачем все эти ваши форумы? что дают все эти ваши рейтинги? никто ничего не делает…», короче, когда начинается этот вой зрадофилов, я привожу в пример Харьковскую область.

Этот регион уже третий год ( с 2015) наращивает производственную мощь, расширяет международное сотрудничество, укрепляет безопасность и оборону, развивает науку, реформирует медицину и образование, участвует в таможенном эксперименте, модернизирует энергосферу и строит, строит, ремонтирует, вводит в эксплуатацию, создает, созидает…

Мне потом говорят, что я чей-то бот, что купленный эксперт и кучу всякого шлака вываливают. На что я смотрю и улыбаюсь злопыхателям — нет, товарищи зрадоносцы, у меня на все ваши слова есть цифры, статистика, показатели социально-экономического развития, так что обвиняйте меня в чем угодно, а в этом я точно права:

Харьковщина сегодня задает тон всей Украине и является драйвером позитивных изменений в государстве.

Так вот, не корысти ради, а информации для — прочтите интервью с главой Харьковской областной государственной администрации Юлией Светличной.

А после этих цитат еще попробуйте со мною поспорить:

«Харківщина – це територія миру та розвитку»

«Харківщина є єдиним з промислово розвинених регіонів України, де виробництво зростає безперервно вже два роки поспіль. Наразі зростання становить понад 6%, а у машинобудуванні – майже 10%, і така динаміка вже забезпечує позитивний фінансовий результат. Він склав майже 4,5 млрд грн та, порівняно з попереднім роком, збільшився у 10 разів».

«за підсумками Харківського міжнародного економічного форуму та урядової наради, що також відбулась у Харкові. Загальна вартість підписаних угод – близько 6,5 млрд грн. Передусім, вони спрямовані на модернізацію атомної і гідроенергетики України та забезпечують роботою близько 40 тисяч працівників у Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та інших областях України на найближчі 5 років. Аналогічні програми також назріли у транспортній, дорожній та інших галузях, де є потреба у великих обсягах будівництва, технічному переозброєнні та модернізації.»

«Минулого року продукція машинобудування сягнула вже майже чверті загального експорту Харківщини до країн ЄС, тоді як у 2013 році її доля складала лише 9%.І подальше поглиблення співпраці з ЄС, в першу чергу, у промисловій і науково-технічній сфері, є для нас особливим пріоритетом.»

«зростання виробництва на заводі Малишева за останні три роки становить 350%. Торік підприємство реалізувало продукції на рекордну суму – 3 млрд грн, збільшило прибуток у 100 разів та завантажило роботою десятки підприємств-суміжників. Після річного простою відновив виробництво Харківський тракторний завод. На підприємство прийшов стратегічний інвестор. Збережено колектив, виплачені всі борги, в 1,5 раза підвищено зарплату, є сформований портфель замовлень на поточний рік. З прибутком завершили рік такі промислові гіганти, як “Комунар“ та “ФЕД“. Почалося відновлення ХАЗу, відремонтовані літаки вже експлуатуються в Україні, Казахстані, Єгипті та Туркменістані. Також запрацювали чотири цехи, що не працювали майже п’ять років. Завдяки приватному інвестору також відновив роботу завод у Великобурлуцькому районі області, відомий українцям за торговою маркою «Сири Бурлука».

Популярно

Вы читали новость: «Харьковщина сегодня задает тон всей Украине»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 февраля 2018 в 19:51;
  • Корреспондент в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Харьковщина сегодня задает тон всей Украине ".