• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

У навчальних закладах Київського району відкрили чотири секції карате (відео)

Общество   
У навчальних закладах Київського району відкрили чотири секції карате (відео)

Близько 100 дітей віком від 6 до 12 років безкоштовно займаються спортом з професійними тренерами чемпіонами світу. 

Владиславу Сероху — 11. Хлопчик вже місяць відвідує секцію карате. Каже: раніше спортом не займався, а зараз вже хоче взяти участь у змаганнях та мріє про помаранчевий пояс.

Владислав Серох, учень 5-го класу
Больше всего нравится, что нам тренер все правильно объясняет. Он объясняет все как надо. Он помогает нам. Если что-то не получается, он говорит: «Делайте, у вас всё получиться!». Он поддерживает, как родитель. 

Секцію карате в Харківській гімназії №55 безкоштовно можуть відвідувати діти 1 — 5 класів. Тренер гуртка Вікторія Соколова — двократна чемпіонка світу з традиційного карате.

Вікторія Соколова, тренерка секції карате
Карате — это такая программа, которая в Японии вообще на уровне школьного образования и в университетах она является обязательной. Так же есть программы карате для людей с ограниченными возможностями. Карате помимо того, что помогает защитить себя. Детки учатся уважению, учатся дисциплине и всесторонне развиваются. 

Директорка школи Ірина Дементьєва каже: учні дуже зраділи та одразу пішли на тренування. У свою чергу батьки вважають, що зайнятість після уроків сприяє розвитку дітей.

Ірина Дементьєва, директорка гімназії №55
 Секція карате працює в закладі менше місяця. Але вже має своїх прихильників, своїх гуртківців. І відкрита була ця секція завдяки благодійній допомозі фонда Олександра Грановського. І ми маємо налаштування на фізичний розвиток дітей, на розвиток спорту, якому ми приділяємо в закладі освіти багато уваги. 

Програма «Шаг в будущее» благодійного фонду Олександра Грановського співпрацює з місцевою владою та сприяє розвитку освітніх закладів.

Олександр Тишкевич, директор благодійного фонду Олександра Грановського
 В общем числе занимается 100 детей. Нам удалось привлечь таких специалистов, как Виктория Соколова, которые являются многократными чемпионами Мира и Европы по карате. Все отзывы и родителей и детей очень положительные. Мы рады, что в этой программе принимает участие такое количество заинтересованных родителей и школ. Мы планируем открыть как можно больше таких кружков. 

Раніше завдяки благодійному фонду у навчальних закладах Київського району було відкрито 25 гуртків для позашкільної роботи.

Автор: Василиса Степаненко
Популярно

Вы читали новость: «У навчальних закладах Київського району відкрили чотири секції карате (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 21 марта 2019 в 16:01;
  • Корреспондент Василиса Степаненко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Близько 100 дітей віком від 6 до 12 років безкоштовно займаються спортом з професійними тренерами чемпіонами світу".