• Ср 24.04.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.78
  • EUR 42.31

Вихователів одного з дитсадочків Харкова можуть посадити за ґрати (відео)

Общество   
Вихователів одного з дитсадочків Харкова можуть посадити за ґрати (відео)

У Харкові батьки трирічного хлопця прийшли до садочка забирати сина, проте його там не було. Через  дві години малюка знайшов доставщик піци. 

У дошкільному навчальному закладі №50 навчаються близько 300 малюків, але вихователів на усіх не вистачає, вважають батьки. О четвертій годині дня дітей виводять на прогулянку, а вже через півгодини починають приходити батьки, щоб забрати малечу додому. За таким розкладом мати трирічного Максима вчора прийшла до садка. Проте дитини там не знайшла.

Аліна Флоря, мати

Увидела, что ребенка нет. Воспитатель не знает, где ребенок. Кому отдали — тоже не знает. Ужасно. Мы начали искать ребенка. Возможно, в садике. Возможно, в туалет отошел. Куда угодно мог пойти, но его не было.

 

Через півгодини безрезультатних пошуків мати почала телефонувати до поліцію та чоловікові.

Артур Флоря, батько

Где охранники были, почему калитка была открыта? Как ребенок мог выйти из территории садика? Да, воспитательница виновата. Но также виноваты и заведующая, и организаторы всего этого. Это же не вольное посещение. За детьми же должны как-то присматривать.

 

Артур розповідає: завідувачка закладу спілкувалась на підвищених тонах, провину не визнавала, доки не приїхали правоохоронці. Батько Максима разом з працівниками поліції займалися пошуками дитини. І лише через годину хлопчик знайшовся. Максим сидів біля одного з під’їздів з пачкою чіпсів у руках.

Артур Флоря, батько

Никто его не видел, чтобы его кто-то забирал или еще что-то. Я просто не понимаю просто так же ребенку никто не даст запечатанную пачку чипсов. Я обошел все киоски, никто не покупал. Мы вчера с полицией обходили.

 

Із завідувачкою садочка журналістам поспілкуватися не вдалося. Одразу ж як побачили камери, викликали охорону.

 

Говорят, что заходят на территорию садика неизвестные люди и снимают.

 

 

Завідувачка дитсадка погодилась розмовляти лише по телефону.

 

— Ви визнаєте, що ви недогледіли? — Послухайте мене, у мене є контролюючі органи, яким я повинна надавати пояснення, коментарі. Я не розумію, чому я повинна відповідати вам на якісь… Ви хто такі?

 

 

Батьки написали заяву до поліції. Розпочато розслідування за статтею «залишення дитини у небезпеці», покарання за це — від двох років за гратами. Правоохоронцям вихователька розповіла, як саме загубили хлопчика.

Марина Колесніченко, старша інспекторка ювенальної превенції Основ’янського відділу поліції

Пока собирал воспитатель детей на прогулку, переводить в другую группу, ребенок самовольно ушел. А этого момента она не заметила.

 

 

Автор: Вікторія Бондаренко
Популярно

Вы читали новость: «Вихователів одного з дитсадочків Харкова можуть посадити за ґрати (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 17 октября 2019 в 16:24;
  • Корреспондент Вікторія Бондаренко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Харкові батьки трирічного хлопця прийшли до садочка забирати сина, проте його там не було. Через  дві години малюка знайшов доставщик піци. ".