• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Студенти деяких вишів скаржаться, що не можуть поповнити старі картки метрополітену (відео)

Харьков   
Студенти деяких вишів скаржаться, що не можуть поповнити старі картки метрополітену (відео)

Харків’яни все ще мають змогу поповнювати старі проїзні картки метрополітену. Раніше у міськраді повідомляли, що їх не заблокують, але з першого грудня поповнити рахунок пасажири більше не зможуть. Натомість студенти деяких вишів нарікають: відсьогодні термінали не приймають гроші.

 

Ніколь Костенко, кореспондентка
Два тижні тому у мерії повідомили, що поповнити стару картку для поїздок у метро можна тільки до першого грудня. Проте ще рік харків’яни матимуть змогу сплачувати нею за проїзд у підземці. Натомість сьогодні у прес-службі метрополітену цю інформацію спростували. Зараз ми дізнаємося що з цього приводу думають містяни. 

 

Георгій, студент
Гораздо, наверное, удобнее на все иметь, чем доставать билеты на троллейбус, деньги на автобус. Так гораздо удобнее, естественно. Когда ты пополнил себе на 100 гривен Е-tiket и просто съездил в университет на автобусе и на метро. И так туда обратно — это удобнее.

 

Харків’янин Владислав розповідає: зранку був здивований, що більше не зможе поповнити свою стару картку метро. Але, каже: коли все ж спробував перевірити, чи прийме термінал гроші, був приємно здивований.

Владислав, харків’янин
Увидели новости в Инстаграме. Сказали, что сегодня последний день. Вот сейчас попробовали, нужно ехать — сработало. — А как считаете, переход на Е-tiket удобен? — Наверное, нет. 

 

 

 

Деякі студенти скаржаться, що свої старі пільгові картки вони більше не можуть поповнити.

 

Владислава, студентка
Мы ждем льготные, их обещают выдать еще не скоро, но старые льготные уже отозвали. Мы сейчас без скидок по полной цене ездим. — То есть для вас старые карточки заблокировали? — Мы можем ездить. Те, у кого остались деньги на них. 

 

За словами прес-секретаря комунального підприємства «Харківський метрополітен» Олексія Бітнера, два виші повністю відмовилися від старих пільгових карток і перейшли на Е-ticket. Щоб повернути свої гроші, їм потрібно звернутися до пункту обслуговування карт на станції «Історичний музей» з карткою старого зразка, пільговим Е-ticket та студентським. Гроші обіцяють перевести на електронний квиток.

 

Ніколь Костенко, кореспондентка
Коли заблокують старі картки метрополітену — поки що невідомо. Натомість вже сьогодні за бажанням харків’яни можуть користуватися єдиним квитком. Ним можна сплачувати за проїзд в тролейбусах, трамваях та метро.  

Автор: Ніколь Костенко
Популярно

Вы читали новость: «Студенти деяких вишів скаржаться, що не можуть поповнити старі картки метрополітену (відео)»; из категории Харьков на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 3 декабря 2019 в 16:34;
  • Корреспондент Ніколь Костенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Харків’яни все ще мають змогу поповнювати старі проїзні картки метрополітену. Раніше у міськраді повідомляли, що їх не заблокують, але з першого грудня поповнити рахунок пасажири більше не зможуть. Натомість студенти деяких вишів нарікають: відсьогодні термінали не приймають гроші.".