• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +11°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Вбив дружину та ледь не підірвав дім: подробиці трагедії у Харкові (відео)

Происшествия   
Вбив дружину та ледь не підірвав дім: подробиці трагедії у Харкові (відео)

У Харкові пенсіонер поквитався із власною жінкою через ревнощі. У скоєному пенсіонер зізнався.

Того дня харків’янка Людмила перебувала у власній квартирі. Згадує: раптом її та інших мешканців попросили покинути будинок, мовляв, через витік газу.

Людмила, мешканка будинку №21 по вулиці Світлій

Все перепугались. Полиция была тут — объявляли в громкоговоритель, что освобождайте все квартиры, выходите на улицу. Все повыскакивали.

Згодом людям повідомили страшнішу новину — їхню 64-річну сусідку задушили. У скоєному зізнався її чоловік. Розповів, що зробив це через ревнощі.

Ольга Винокурова, начальниця відділення розслідування злочинів Московського відділу ГУНП у Харківській області

На кухні, на підлозі виявлено труп 64-річної літньої жінки. Поряд із нею знаходився її чоловік — віком 63 роки. На тілі жінки були виявлені сліди насильницької смерті у вигляді синців та садин на шиї.

Поліцейським пенсіонер розповів, що власноруч задушив власну дружину, а потім вирішив покінчити життя самогубством. Спочатку намагався перерізати собі вени, а потім відкрив газові конфорки. Тіло жінки знайшли діти подружжя, коли вирішили перевірити, чому матір не виходить на зв’язок. Тоді й перекрили газ. Вибуху, який міг призвести до фатальних наслідків, вдалося уникнути. Пізніше фахівці перевірили газові комунікації, але несправностей не виявили.

Марина Зубова, речниця АТ «Харківміськгаз»

Утечек газа не обнаружено. Газоснабжение по даному адресу не было прекращено.

Про пенсіонера, який зізнався у вбивстві, сусіди відгукуються негативно. Кажуть, що він дійсно ревнував жінку протягом життя. Відомо, що під час карантину чоловік перебував вдома, до того — працював охоронцем у дитячому садку. Жінка була бухгалтером у міськвиконкомі, говорять сусіди.

Ірина, мешканка будинку №21 по вулиці Світлій

Он больной. Он не пройдет, чтобы не обругать человека. Меня матюкал… Ну разве так можно?

 

Людмила, мешканка будинку №21 по вулиці Світлій

Всех обматерит, обругает, наплюет на всех. А мы еще ей говорили, жене. Я еще в прошлом году ей сказала: «Передайте своему мужу, что если он будет нас оскорблять — мы напишем заявление в полицию.

За умисне вбивство пенсіонеру загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Найближчим часом йому обиратимуть запобіжний захід.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «Вбив дружину та ледь не підірвав дім: подробиці трагедії у Харкові (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 21 мая 2020 в 18:42;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Харкові пенсіонер поквитався із власною жінкою через ревнощі. У скоєному пенсіонер зізнався".