• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

У мешканців одного з будинків у Харкові прорвало трубу (відео)

Общество   
У мешканців одного з будинків у Харкові прорвало трубу (відео)

Ледве теплі батареї та початкова стадія цвілі на стінах. 

Самет Ішанов придбав квартиру 2 роки тому. Чоловік у ній не жив, але стверджує, що за комунальні послуги платив вчасно. Першу зиму він зі своєю родиною проводить у новому помешканні. Бідкається, батареї ледве теплі. Зараз у кімнатах до 16 градусів.

Самет Ішанов, мешканець будинку №187 по вулиці Героїв Сталінграда

За холод я не хочу платить! У вас в стране и так дорогие коммунальные услуги. Я из другой страны приехал, я из Баку. То есть, у вас очень они дорогие. Но я готов платить. Готов платить за то, чтобы было. Ну в таком холоде сидеть я не намерен. 

Якість опалення турбує мешканців будинку вже другий рік. Дружина Самета зверталася до адміністрації Слобідського району, але результатів це не дало.

 Самет Ішанов, мешканець будинку №187 по вулиці Героїв Сталінграда

Петра Григоренка, 18Б. Вот женщина. Она говорит, конкретно: я за 3700 гривен вот так работаю. То есть, человек получает зарплату и говорит, что эта зарплата меня не устраивает, я такое отношение проявляю. Я ничего делать не буду, разбирайтесь сами. 

Проблема торкнулася і сусідів Самета, мешканців першого поверху. У Ірини та В’ячеслава Осіпових на стінах квартири з’явилася цвіль. Як з’ясувалося, у підвалі прорвало трубу.

 Ірина Осіпова, мешканка будинку №187 по вулиці Героїв Сталінграда

Звоним в аварийную службу — так никто в течение вечера трубку не поднял. Потом в 1562 приняли заявку, ну а толку, да? Ну и дозвонились в департамент. Вызвали нам аварийную службу. Муж спустился к ним. Слесарь сказал, что я не могу ничего сделать, это не мое, это текущий ремонт. 

Родині Осіпових вдалося домогтися лише перерахунку за опалення. Проблему з поривом труби так ніхто і не вирішив. У підвалі вже другий день тече вода.

Ірина Осіпова, мешканка будинку №187 по вулиці Героїв Сталінграда

Добилась чего? Вчера позвонили — перерасчет. Ну это само собой. Это как минимум. А дальше что? Грибок, да? Кто мне за это будет платить и вообще эти проблемы устранять? 

В’ячеслав Осіпов, мешканець будинку №187 по вулиці Героїв Сталінграда

Мы замотали вам целлофаном трубу, а дальше добивайтесь сами. Звоните. Куда звоните? Неизвестно. То есть, это не наши дела. Вот это аварийная служба. 

Комунальники на прохання мешканців полагодити трубу не реагують та виштовхують із приміщення.

 Работа аварийки. Они мне не подчиняются. Это не ко мне вопросы. Выключите камеру, пожалуйста. Кто вы такие? Мы жильцы, у которых подтапливает квартиру сутки уже. Выходите отсюда, у нас перерыв. 

Ірина Осіпова, мешканка будинку №187 по вулиці Героїв Сталінграда

У нее все время перерыв. Она же должна куда-то девать свою энергию. Что же она будет работать? Нет, конечно. Она может только людей пихать. 

На місце прибуває поліція. Комунальники стверджують, що людей не виштовхували, а спокійно попросили вийти. На прохання правоохоронців поспілкуватися з директором — відмовляють. Мовляв, той обідає та невідомо, коли повернеться.

Поліцейські рекомендували мешканцям будинку звернутися до суду. Мовляв, вони в цих питаннях некомпетентні.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Вы читали новость: «У мешканців одного з будинків у Харкові прорвало трубу (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 10 января 2019 в 19:32;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Ледве теплі батареї та початкова стадія цвілі на стінах".