• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Пошматували 28-річного чоловіка у Дергачах: собак у власника і досі не конфіскували (відео)

Общество   
Пошматували 28-річного чоловіка у Дергачах: собак у власника і досі не конфіскували (відео)

Власник пітбультер’єрів, що пошматували чоловіка в Дергачах, отримав вирок — рік обмеження волі. Засуджений має сплатити постраждалому майже пів мільйона гривень, а собак конфіскують. 

Влітку 2018 у місті Дергачі на 28-річного Ігоря Агаркіна напали  два пітбультер’єрів. За інформацією поліцейських, тварини перебували без нагляду власника. Сергій Стаханов тоді знаходився у Харкові. Того дня свідком нападу став 10-річний Артем Шитов. Він першим став кликати на допомогу. Наразі дитина каже: боїться, що випадок повториться.

Артем Шитов, сусід постраждалого
Я вчера видел Стаханова и я боюсь, что его собаки вылезут и начнут нас кусать.

Після інциденту Стаханова притягли до адміністративної відповідальності за статтею «порушення правил утримання собак і кышок». Пізніше відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань як «необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». 27 червня у Дергачівському районному суді оголосили вирок.

Віталій Колесник, прокурор Дергачівської місцевої прокуратури
Призначено покарання у вигляді одного року обмеження волі. Крім того, вказані собаки, які визнані під час досудового розслідування речовими доказами та були вилучені у господаря рішенням суду, прийнято рішення про конфіскацію вказаних собак. 

Анна Шевченко, кореспондентка
Сергій Стаханов двері не відчиняє. За словами сусідів, після суду його бачили біля дому, а собак у чоловіка так і не забрали. 

Тетяна Шкондіна мешкає через паркан від Стаханова. Жінка розповідає: останнім часом він вигулює псів на городі, постійно лається та іноді розмовляє сам із собою. За словами жінки, вини своєї він досі не визнає.

 Тетяна Шкондіна, сусідка Сергія Стаханова
 Если собаки нормально воспитываются и случайно выскочили, то это можно было бы простить. Но практически собаки у него невоспитанные. Собаки у него злые. Ведет он с ними себя агрессивно. Естественно и собаки так себя ведут, поэтому это угроза для нас, честно говоря. 

Ще одна сусідка — Аліна Пастушенко. Жінка сумнівається, що Стаханов виплатить постраждалому Агаркову 400 тисяч гривень за рішенням суду. Натомість каже: обвинувачений оскаржуватиме вирок.

Аліна Пастушенко, сусідка Сергія Стаханова
Собак должны изъять. Пока ничего. Все как было, так и есть. Вроде бы он подал апелляцию, которая будет рассматриваться в течение месяца. Потом как апелляционный суд решит. 

Мати постраждалого Ігоря Агаркова на камеру розмовляти відмовилася. По телефону розповіла, що її сина вже двічі прооперували.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Вы читали новость: «Пошматували 28-річного чоловіка у Дергачах: собак у власника і досі не конфіскували (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 июля 2019 в 18:31;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Власник пітбультер’єрів, що пошматували чоловіка в Дергачах, отримав вирок — рік обмеження волі. Засуджений має сплатити постраждалому майже пів мільйона гривень, а собак конфіскують".