• Вт 19.03.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 38.97
  • EUR 42.45

Жахливі умови життя: тріщини по стінах, відсутність водопостачання та каналізації (відео)

Общество   
Жахливі умови життя: тріщини по стінах, відсутність водопостачання та каналізації (відео)

Мешканці будинку номер 30 по вулиці Академіка Павлова живуть у аварійній будівлі, яку звели ще у 1895 році. У людей відсутнє водопостачання та каналізація, а глибокі тріщини на стінах просто лякають.

Вісімдесятирічна бабуся Ніна мешкає на вулиці Академіка Павлова більше сорока років. Зараз у будинку номер тридцять немає ні каналізації, ні водопостачання. Колонка у дворі теж не працює. Пенсіонерка каже: зазвичай поратися по дому допомагає онук, але вдень він на роботі.

Ніна, мешканка будинку по вулиці Академіка Павлова, 30
Вдобавок ко всему там перегнили трубы. Мы просили, чтоб приехали и отремонтировали. Они сказали, что там воды полно. Ну выкачайте вы эту воду и сделайте все нормально. За что я вообще 42 года работала, и ветеран труда, и ребенок войны? За что же я мучаюсь? Все вот это таскаю. 

Дах на другому поверсі у тріщинах та протікає, а туалет спільний і знаходиться надворі. Сусідка Анна Мілеєва розповідає: санвузол будували мешканці з дозволу міськради.

Анна Мілеєва, мешканка будинку по вулиці Академіка Павлова, 30
Эта кабинка не не работает, потому что там все поснимали. Там даже света нет. Кому-то нечего было делать и все поснимали. Ну, сюда мы еще как-то ходим, сливаем воду. Стирка и уборка у нас происходит здесь.

Мешканці запевняють: будинку понад сто двадцять років. Його фундамент руйнується. Наталія Мирошниченко каже: зверталися до КП «Жилкомсервіс», але там відповіли, що грошей на усунення проблем не має.

Наталя Мирошниченко, мешканка будинку по вулиці Академіка Павлова, 30
Не воды, не канализации, ремонта в подъезде нет. Но самое главное — это трещины в доме. При ремонте квартиры №5 обнаружились трещины 8-10 сантиметров. стены просто расходятся. Вот такие вот трещины. 

Олександр Шемаєв, кореспондент
Мешканці будинку номер 30 по вулиці Академіка Павлова скаржаться не лише на відсутність каналізації та водопостачання, але і на вогкість у будинку. Через це, за їх словами, псується нещодавно зроблений ремонт.

Обслуговує будинок тридцята дільниця КП «Жилкомсервіс». Начальницю на робочому місці немає. У бухгалтерії повідомляють: вона пішла на об’єкт, але телефон жінки теж не відповідає.

 

Автор: Олександр Шемаєв
Популярно

Вы читали новость: «Жахливі умови життя: тріщини по стінах, відсутність водопостачання та каналізації (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 17 сентября 2019 в 18:45;
  • Корреспондент Олександр Шемаєв в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Мешканці будинку номер 30 по вулиці Академіка Павлова живую у аварійному будинку, який звели ще у 1895 році. У людей відсутне водопостачання та каналізації, а глибокі тріщени на стінах просто лякають.".