• Вт 16.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.57
  • EUR 42.16

Відзначали свято, як раптом вибухнув газовий балон: подробиці надзвичайної події в Харкові (відео)

Происшествия   
Відзначали свято, як раптом вибухнув газовий балон: подробиці надзвичайної події в Харкові (відео)

В Індустріальному районі Харкова в одному з гаражів стався вибух. Внаслідок цього загинули троє чоловіків. 

Ніколь Костенко, кореспондентка

Вибух стався в одному з гаражів на вулиці Сергія Грицевця близько сьомої ранку. За попередньою інформацією, інцидент виник через розрив газового балону. Під уламками троє чоловіків загинули на місці.

 

 

У сусідньому гаражі від вибуху розтрощило стіну. Його власник Сергій згадує: дізнався про трагедію кілька годин потому та одразу приїхав на місце. Чоловік розповідає, що несущу стіну його гаражу не пошкодило, тож приміщення буде легко відновити.

 

Сергій, власник сусіднього гаражу

Это все материальный ущерб. Все, что материальное — все можно восстановить. Людей не восстановишь. А это все материальные затраты большие. А все остальное…

 

 

Місцеві кажуть, що загиблі орендували гараж. На їхню думку, трагедія могла статися через технічну несправність автівки.

 

Володомир, місцевий мешканець

Машина по-моему BMW плохо работала. А потом вижу: на 9-ке ездили белой. Но тоже, с перебоями ездила по звуку.

 

 

 

Мати одного із загиблих розповідає: після роботи її 23-річний син не повернувся додому. На телефонні дзвінки не відповідав. Каже, що родина розшукувала його всю ніч. Проте, де він знаходився весь цей час, дізналися вже зранку, після того, як їм зателефонували та розповіли про моторошну подію. Жінка додає: нещодавно вони переїхали до Харкова з Луганська.

 

Мати загиблого

Жена Алена позвонила, говорит: «Ваня не пришел домой». Говорю: «А где он?». Вот это все ребята его с работы. Вместе работали. Решили погулять, видимо, погуляли. Есть дети. 2 годика. Женя, папу ждет. Говорит: «Папа бум-бум?».

 

 

На місце події приїхали копи та надзвичайники. Речник ДСНС Ігор Лупандін розповідає: до ліквідації вогню залучили 25 вогнеборців. Пожежу площею понад 30 квадратних метрів локалізували майже за півгодини.

 

Ігор Лупандін, речник ДСНС у Харківській області

Під плитами вони знайшли двоих людей, які знаходились в автомобілі. А також до цього ще, до гасіння пожежі, була знайдена ще одна людина. Всі троє — це чоловіки. Далі вже йшла ліквідація наслідків руйнування.

 

 

У відділенні Нацполіції Індустріального району розповіли, що троє чоловіків віком від 21 до 36 років провели в гаражі 2 ночі. За версією слідства, загиблі вирішили відзначити там свято.

 

Олена Альохіна, заступниця начальника слідчого відділу Індустріальногу ГУ НП в Харківській області

За попередньою версією, вибух стався через несправність газового балону, який був встановлений в авто-транспортному засобі, який знаходився в приміщені гаражу.

 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другої статі 115 Кримінального кодексу України — це вбивство з приміткою «нещасний випадок».

Автор: Ніколь Костенко
Популярно

Вы читали новость: «Відзначали свято, як раптом вибухнув газовий балон: подробиці надзвичайної події в Харкові (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 2 декабря 2019 в 15:45;
  • Корреспондент Ніколь Костенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "В Індустріальному районі Харкова в одному з гаражів стався вибух. Внаслідок цього загинули троє чоловіків".