• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +12°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

У Харкові в вогні загинула жінка та постраждали її діти (відео)

Происшествия   
У Харкові в вогні загинула жінка та постраждали її діти (відео)

Жанна — сусідка загиблої у пожежі жінки. Згадує: коли дим почав наповнювати квартири, виконали вимоги ДСНСників щодо евакуації і завдяки цьому не постраждали.

 

Жанна, сусідка загиблої
Слышно не было ничего, туман и вонь сумасшедшая. Просто дым, дым, дым. Мы живем на 4 этажа выше от места происшествия. Довольно таки быстро приехали пожарные, я им звонила, вызывала МЧС. Ребята сказали что уже к нам едут и довольно быстро добрались, все потушили. 

 

 

Олександра, сусідка загиблої
Мы слышали детские крики. Забрали детей к себе и мужчине помогли эвакуироваться. Буквально 2-3 семьи эвакуировали. Это то, что я видела. Мы практически сразу уехали на скорой, чтоб детей осмотрели на всякий случай. 

 

Пожежа у квартирі на четвертому поверсі в будинку по вулиці Олексіївській сталася опівночі. Рятувальники виявили тіло тридцятитрирічної жінки без ознак життя. Також медики госпіталізували двох дітей загиблої з підозрою на затруєння чадним газом.

 

Олександр Шемаєв, кореспондент
Запах горілого пластику та сажа на стінах — такі наслідки жахливої пожежі в будинку на вулиці Олексіївській, 14А. Наразі слідчі у приміщення не пускають За словами сусідів, тіло загиблої жінки ще знаходиться тут, за цими дверима. 

 

Пізніше тіло загиблої все ж таки вивезли. Ймовірна причина загоряння — коротке замикання електропрОводу, зазначають у ДСНС.

Ігор Лупандін, помічник начальника ГУ ДСНС у Харківській області
У чотирикімнатній квартирі, в одній з кімнат, сталася пожежа площею близько 10 квадратних метрів. Вогонь повністю охопив і меблі, і домашні речі, що там знаходились. Вогонь по кімнатам не розповсюджувався, було просто сильне задимлення. І приблизно за 40-45 хвилин пожежу було ліквідовано. 

 

Серед постраждалих був і тридцятисемирічний чоловік загиблої. Як стверджують сусіди: він врятував трирічного сина та однорічну доньку. Разом з пожежниками на місце події прибули працівники швидкої допомоги і шпиталізували дітей. Чоловік від стаціонару відмовився. В обласній дитячій лікарні номер один стан дітей називають задовільним та вже мають намір виписати малечу.

 

Сергій Бевз, в.о.головного лікаря Харківської ОДКЛ №1
Показатели карбоксо-гимоглабина у обеих детей в норме. Есть такое выражение — «Адекватные». Дети не плачут, ведут себя хорошо. Поели, попили. Никаких проблем с поведением пока что не возникало. 

 

Тим часом у поліції відкрито кримінальне провадження за статтею «порушення встановлених законом вимог пожежної безпеки». Правоохоронці продовжують встановлювати обставини інциденту.

Автор: Олександр Шемаєв
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові в вогні загинула жінка та постраждали її діти (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 декабря 2019 в 19:20;
  • Корреспондент Олександр Шемаєв в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Жанна — сусідка загиблої у пожежі жінки. Згадує: коли дим почав наповнювати квартири, виконали вимоги ДСНСників щодо евакуації і завдяки цьому не постраждали.".