• Ср 24.04.2024
  • Харьков  +8°С
  • USD 39.78
  • EUR 42.31

Левеня та мавпи — у торгівельному центрі Харкова: чи безпечний контакт відвідувачів із дикими тваринами (відео)

Общество   
Левеня та мавпи — у торгівельному центрі Харкова: чи безпечний контакт відвідувачів із дикими тваринами (відео)

Левеня та мавпи — у торгівельному центрі Харкова. Керівництво контактного зоопарку запевняє: левеня — маленьке, загрози не представляє і весь час перебуває під пильним наглядом.

Ось так 6-місячний  Сiмба крокує харківським торгiвельним комплексом. Тут, у контактному зоопарку, — його домiвка. Разом зi своїми екзотичними друзями левеня — улюбленець як дорослих, так i юних вiдвiдувачiв. У січні Сімба вже ставав героєм новин.

В iнтернетi користувачi по-рiзному кометують подiбний вигул хижака.

Коментар
Ось пiдросте левеня, вiдкусить чиїйсь дитинi руку/ногу i тодi подивлюся, як ви «жмякати» i «мiмiмiшкати» його будете. Лев — це лев. Йому не мiсце у ТЦ))

Коментар
Шикарний кіт. Можна пожамкати вдосталь і він не проти. А дівчинка відмінно веде екскурсії, завжди рада відповісти на питання. І немає відчуття, що комусь з працівників це в тягар. Мої діти були в захваті.))

У контактному зоопарку запевняють, що Сiмба — хижак лише за походженням і не загрожує людині. Левеня вигулюють у присутностi адмiнiстратора або дресирувальника. Керiвник закладу наголошує: юний цар звiрiв нiколи нiкого не травмував. A через те, що вирiс у неволi, люди йому ближче за собi подiбних.

 

Станiслав Кiшинський керiвник контактного зоопарку

 Ну это маленькое животное, он еще растет, он хочет гулять, все ему интересно, все ему хочется.

 

Андрiй Спектр народився в сiм’ї циркових артистiв. Все життя вiн займається дресируванням. Побачивши вiдео, насторожився, адже знає багато iсторiй, коли хижаки нападали як на свoїх власникiв, так i на вiдвiдувачiв цирку. Розповiдає, що 19-річний підопічний Букет одного разу й самого вкусив пiд час виступу.

Андрій Спектр дресирувальник

Это бомба замедленного действия, понимаете? Хищник есть хищник. Ни к коем случае детей, ни в коем. Каким бы хорошим другом или коллегой не был у меня дрессировщик львов, я никогда своего ребенка не подведу ко льву. Никогда! Ни на фото, ни погладить. Я знаю что это такое и чем это потом может закончиться.

 

Та якщо Сiмба, за словами директора контактного зоопарку, виходить на прогулянки пiд наглядом, то бiглих мавп працiвникам доводиться ловити по територiї торгiвельного комплексу. Останнє вiдео втечi тварини з’явилося 4 лютого.

Ми намагалися вчергове зустрітися з представниками зоопарку, але цього разу давати коментарі вони відмовилися.

Автор: Руслана Богдан
Популярно

Вы читали новость: «Левеня та мавпи — у торгівельному центрі Харкова: чи безпечний контакт відвідувачів із дикими тваринами (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 5 февраля 2020 в 16:11;
  • Корреспондент Руслана Богдан в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Левеня та мавпи — у торгівельному центрі Харкова. Керівництво контактного зоопарку запевняє: левеня — маленьке, загрози не представляє і весь час перебуває під пильним наглядом".