• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +17°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Всеукраїнський форум «Innovation Fest» запрошує до конкурсу стартапів

Анонсы   
Всеукраїнський форум «Innovation Fest» запрошує до конкурсу стартапів

П’ятий  форум «Innovation Fest» пройде 14 травня 2020 року в Києві. Його організатор — Міністерство освіти України — задумало захід як сполучну ланку між технічно-науковими інноваціями та виробництвом.

Як повідомляє сайт Харківської ОДА, фіналіст 2018 року Валентин Фречка, котрий запропонував технологію виготовлення паперу з опалого листя, проводить випробування на підприємстві і готується до запуску масштабної лінії з перероблення. Минулорічний переможець конкурсу – стартап CamTouch, що дозволяє будь-яку поверхню перетворювати на інтерактивну дошку, представляв Україну на найбільшій технологічній конференції світу «Startup Grind Global 2020» у Каліфорнії.

«Innovation Fest» – це майданчик, де наші науковці, інноватори та стартапери можуть показати свої кращі проєкти, позмагатися за їхню фінансову підтримку, познайомитися з потенційними інвесторами. Тобто це один із кроків до того, чого нам зараз дуже бракує – ефективної комунікації науки та бізнесу. І саме побудова такої комунікації буде одним з пріоритетів нашої роботи як міністерства на цей та найближчі роки», – говорить перший заступник Міністра освіти і науки Юрій Полюхович.

На цьогорічному «Innovation Fest» плануються наступні заходи:

— презентація інноваційних розробок;

— конкурс IT-EUREKA;

— конкурс інноваційних проєктів;

— пітчі фіналістів програми YEP!Starter;

— навчальні тренінги;

— круглий стіл «Розвиток інноваційної екосистеми в закладах вищої освіти України».

Участь у заходах форуму безкоштовна за попередньої реєстрації до 8 травня 2020 року.

На Урядовому порталі нагадують, що також наразі триває реєстрація на 2 конкурси проєктів для інноваторів: конкурс IT-EUREKA та конкурс інноваційних проєктів.

IT-EUREKA – конкурс стартапів у галузі інформаційних технологій, який проводить шведська ІТ-консалтингова компанія «Sigma Software» за підтримки Міністерства освіти і науки України. До участі запрошують команди з проєктами у сферах: фінанси, оброблення трафіку, реклама,  інформаційна безпека, AR/VR, інфотейнмент тощо.

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardwar-стартапи та Software-стартапи.

Заявки приймаються до 18:00 10 березня.

На конкурсі інноваційних проєктів роботи мають бути спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту в будь-якій галузі. До участі допускаються проєкти на стадії готовності не менш як прототип.

Заявки приймаються до 18:00 6 квітня.

Більше інформації про участь у конкурсах та «Innovation Fest» тут.

Як повідомлялося раніше, очільник Харківщини Олексій Кучер зустрівся з науковою і викладацькою громадськістю області.

Автор: Вікторія Березка
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «Всеукраїнський форум «Innovation Fest» запрошує до конкурсу стартапів»; из категории Анонсы на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 26 февраля 2020 в 16:06;
  • Корреспондент Вікторія Березка в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "П’ятий форум «Innovation Fest» пройде 14 травня 2020 року в Києві. Його організатор — Міністерство освіти України — задумало захід як сполучну ланку між технічно-науковими інноваціями та виробництвом.".