• Пт 26.04.2024
  • Харьков  +19°С
  • USD 39.47
  • EUR 42.18

У Харкові стріляли у засновника юридичної фірми Владислава Безрука (відео)

Происшествия   
У Харкові стріляли у засновника юридичної фірми Владислава Безрука (відео)

Поблизу спортклубу на вулиці Клочківській невідомий відкрив вогонь з автомата і поранив бізнесмена. Наразі його стан стабільний. В поліції підкреслюють: більшої кількості постраждалих вдалося уникнути дивом. Розглядається декілька версій мотиву злочину…

…Шопінг у Мілані, розкішна квартира та люксові автівки. Владислав Безрук активно ділиться подробицями свого життя і в Instagram, і у харківських телепроектах. А нещодавно бізнесмен брав участь у конкурсі на героя шоу «Холостяк», але його обійшов інший кандидат. Безрук є власником чотирьох компаній, серед яких юридична фірма «Легіон».

Владислав Безрук, бізнесмен: 

Я живу шикарно, божественно, ярко, феерично!

О пів на сьому вечора у середу Безрук вийшов зі спортивного клубу YOD на Клочківській і почув постріли. П’ять охоронців бізнесмена почали відстрілюватися. За даними поліції, гумовими кулями. Але Безрука таки поранили в спину.

Сергій, відвідувач спортклубу:
Два пулевых отверстия были в стекле. Стекло полетело на нас. Мы сказали, что ведется огонь. Все легли на пол. В этот момент охранники молодого человека затащили внутрь. Оказывали ему первую помощь, вызвали «скорую».

Всього правоохоронці нарахували 10 отворів від куль. Вони летіли як у будівлю спортклубу, де знаходилися в тому числі діти, так і в машини — самого бізнесмена, його охоронців і сторонніх людей.

Олег Бех, керівник ГУ Нацполіції у Харківській області:
Біля світлофора проїжджав транспорт жінки — автомобіль Aveo, який теж отримав кульовий отвір. Жінка не постраждала.

Герман, відвідувач спортклубу:
Охранник, который забежал внутрь с оружием, произвел панику на людей и на детей. Они спрятались на втором этаже.

З місця події Безрука доправили до Інституту загальної та невідкладної хірургії, де прооперували. Зараз він у стабільному стані. В чоловіка стріляли з автомата — його знайшли біля паркану з іншої сторони вулиці.

Олег Бех, керівник ГУ Нацполіції у Харківській області:
Встановлено, що стрільба велась з іншої сторони дороги. Слідчими кваліфіковано вже через статтю 15, статтю 115 — це замах на умисне вбивство.

Однією з версій, які розглядає слідство, є конфлікт з партнерами і перерозподіл впливу на аграрному ринку. Юридична компанія Безрука займається захистом від рейдерства, стягненням боргів і оформленням землі.

Владислав Безрук, бізнесмен:
Я нашел свою нишу. Я в ней работаю, раскрутил ее и зарабатываю на ней хорошие деньги. Самое главное, это интуиция и жизненный опыт.

Як стало відомо, бізнесмен є фігурантом кримінальних справ, відкритих у двох регіонах України.

Олег Бех, керівник ГУ Нацполіції у Харківській області:
Вказане кримінальне провадження взяв на контроль тимчасово виконуючий обов’язки голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін. Рейдерський захват — це економічне питання, коли у кожної зі сторін є відповідні документи. Дійсно, конфліктні ситуації у різних областях у потерпілого такого характеру відбувалися.

Поліція володіє інформацією, що за Безруком вели відеоспостереження.

Олег Бех, керівник ГУ Нацполіції у Харківській області:
Є інформація, що намагалися скоїти замах. Однак, до використання зброї не доходило.

Замовника і виконавця замаху на бізнесмена поки не затримали.

Автор: Олена Нагорна і Павло Велицький
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові стріляли у засновника юридичної фірми Владислава Безрука (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 октября 2018 в 20:17;
  • Корреспондент Олена Нагорна і Павло Велицький в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Розглядається декілька версій мотиву злочину.".