• Чт 25.04.2024
  • Харьков  +21°С
  • USD 39.47
  • EUR 42.18

У Києві відбулася міжнародна виставка «Авіасвіт-21» (відео)

Общество   
У Києві відбулася міжнародна виставка «Авіасвіт-21» (відео)

Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт – 21» проходить у Києві раз на 2 роки. Тут продемонстрували озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою, техніку та озброєння Сухопутних військ, екіпірування правоохоронних органів, засоби забезпечення прикордонного контролю та військову авіацію. Також на виставці представили досягнення авіапромисловісті і космічні технології. Захід почався із урочистої церемонії відкриття виставки. На сцену запрошували іноземних гостей, які приїхали для налагодження ділових зв’язків.

На виставці було представлено 500 оборонних компаній. Виставку відвідали делегації вісімнадцяти країн світу.

Віктор Попов — голова правління харківського акціонерного товариства «ФЕД» та президент Інноваційного аерокосмічного кластеру «Мехатроніка». Розповідає: на виставці провідні підприємства показують свої напрацювання і досягнення в розвитку авіаційної техніки. Харківська авіаційна компанія «ФЕД» представляє зразки, над якими працювали майже 4 роки. Віктор Попов пояснює: без таких зразків неможливо виготовити в Україні сучасні моделі двигунів на літаки.

Віктор Попов, голова правління АТ «ФЕД»:
Современное развитие авиационной техники подразумевает, что техника авиационная все больше усложняется. Она требует комплексности знаний, комплексности создания и применения различных технологий. Поэтому — это все становится труднее и труднее решать такие задачи.

Окрім авіаційної техніки, на виставці можна було побачити найсучасніші космічні ракети. Наприклад, ракета Зенит-3SL зараз знаходиться на доопрацюванні. Після завершення вона продовжить літати із акваторії Світового океану. Також тут були представлені макети космічного апарату «МС-2-8», ракет-носіїв «Антарес», «Циклон-4М». Особливістю цих ракет є деталі, виготовлені за технологією послідовного пошарового розплавлення порошкового матеріалу за допомогою потужного лазерного випромінювання.

Олександр Логінов, начальник відділу науково-технічної інформації КБ «Південне»:
У нас было создано 4 поколения боевых ракетных комплексов. Мы сделали 12 типов ракет-носителей. Запустили более пятисот космических аппаратов. Сейчас трудно сосчитать это огромное количество. То есть практически 65 лет нашей истории были насыщены интенсивной работой на передовом стыке науки и техники.

А ось у військовому асортименті було традиційно представлено мисливську, спортивну, історичну та холодну зброю, а також танки, бронетранспортери, бойові машини піхоти та бойові модулі для бронетанкової техніки. Потішили відвідувачів виставки поліцейські собаки.

Під час виставок делегації з інших країн підписали контракти із українськими партнерами.

Девід Болдуін, командувач Національної гвардії штату Каліфорнія (США):
Сьогодні було підписано угоду про співпрацю між Національною гвардією та Міністерством внутрішніх справ, яке слугувало продовженням співпраці між Національною гвардією Каліфорнії та Національною гвардією України, що вже говорилося раніше.

У новій угоді передбачається розширення співпраці з Національною гвардією України, службою з надзвичайних ситуацій, Національною поліцією, а також прикордонною службою. Також, на виставці «Зброя та безпека» можна було побачити процес реалізації стандартів НАТО у виробництві військової продукції.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Вы читали новость: «У Києві відбулася міжнародна виставка «Авіасвіт-21» (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 октября 2018 в 15:51;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Цього року тут продемонстрували досягнення авіапромисловості і космічні технології озброєння. ".