• Ср 15.05.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.68
  • EUR 42.83

Мешканці одного з будинків по проспекту Гагаріна скаржаться на відсутність гарячої води (відео)

Общество   
Мешканці одного з будинків по проспекту Гагаріна скаржаться на відсутність гарячої води (відео)

 У прес-службі «ХТС» виправдовуються. Мовляв, не вистачає фінансування, тож поки нічого зробити не можуть.

Олександра Адамчук, кореспондентка

Біля будинку 45-А по проспекту Гагаріна вирили яму. Мешканці стверджують, що вже понад 2 тижні на ділянці не проводять жодних робіт. У домі немає гарячої води та опалення.

Скарга на відсутність гарячої води та опалення у житловому будинку та дитячому садку з’явилась в одній із соціальних мереж. Мешканці проспекту Гагаріна це підтверджують.

Ольга Шевченко, мешканка пр. Гагаріна, буд. 45-А

В доме холодина сумасшедшая, маленький ребенок, очень-очень некомфортно. Без отопления, без горячей воды, практически невозможно. Когда звонишь, то говорят: «Зачем вы звоните, после 15 октября у нас есть еще законные 2 недели на  ремонт оборудования!»

У Лариси Шатулевої у будинку №45А мешкають батьки. Жінка каже, що така ситуація кожного року. Як тільки починається осінь, починають щось ремонтувати.

Лариса Шатулева, мешканка пр. Гагаріна, буд. 45-А

Та комната, которая к кухне, там тепло, а зал – я называю его вытрезвителем. Там больше 17 градусов зимой никогда не бывает. Сколько не вызывали из тепловых сетей, придут и скажут: «А что вы хотите? У вас где-то идут потери».

Мешканець сусіднього будинку Іван Ященко розповідає: за два тижні бачив комунальників лише кілька разів.

Іван Ященко, мешканець пр. Гагаріна
Уже 2 недели ремонтируют теплосеть или теплотрассу. Но посмотрите, как они делают: трубы не изолируют, не красят от коррозии, они прям в землю кладут. В доме горячей воды толком никогда не бывает, отопление уже включили – 16 градусов: это все потери вот здесь.

У прес-службі «Харківських тепломереж» виправдовуються. Мовляв, не вистачає фінансування, тож на даний момент нічого зробити не можуть.

Тетяна Чуйкова, прес-секретар КП «Харківські теплові мережі»
Мы же тоже зависим от финансирования, как поступают. То есть дефект был обнаружен, проведены земляные роботы, но все ж упирается в финансы. Как только появляются материалы, моментально будет все это устраняться.

У дитячому садку говорити на камеру відмовилися. Стверджують: опалення було з п’ятнадцятого жовтня, а перед тим, як його відімкнути, їх попередили та пообіцяли відшкодувати збитки на електроенергію, тому що зараз дитсадок опалюють обігрівачами.

Автор: Олександра Адамчук
Популярно

Вы читали новость: «Мешканці одного з будинків по проспекту Гагаріна скаржаться на відсутність гарячої води (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 29 октября 2018 в 15:42;
  • Корреспондент Олександра Адамчук в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У прес-службі «ХТС» виправдовуються. Мовляв, не вистачає фінансування, тож поки нічого зробити не можуть.".