• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

У Харкові обговорили результати роботи патрульної поліції за 2018 рік (відео)

Общество   
У Харкові обговорили результати роботи патрульної поліції за 2018 рік (відео)

Майже 3000 злочинців затримано по «гарячим слідам» та знайдено більше 200 людей, які знаходилися у розшуку.

Майже 350 тисяч дзвінків надійшло на лінію 102 за минулий рік. В управлінні патрульної поліції кажуть, що  одна з найважливіших вимог до їхньої роботи — швидке реагування на виклики людей. Середній час приїзду копів на місце події — 8 хвилин 54 секунди.

Размік Оганісян, начальник управління патрульної поліції в Харківській області
 Цей показник вираховується з моменту, коли поліцейський отримав виклик на планшет. Тобто, існують випадки, коли, наприклад, на великих районах виклики ставляться в чергу. Наприклад, 10 екіпажів патрулює Московський район, а викликів, наприклад, 50. 

По «гарячим слідам» упіймали майже 3000 злочинців. Це вдвічі більше, аніж у 2017.

Размік Оганісян, начальник управління патрульної поліції в Харківській області
Затримали у 20 подіях — це були умисні вбивства або замахи на вбивство, 36 розбоїв по «гарячим слідам» було розкрито патрульними поліцейськими, 173 грабежі та 458 фактів з нанесення тілесних ушкоджень різного ступеню. 

Копи затримали більше 1350 підозрюваних у злочинах, пов’язаних з наркотиками. Це фактично 4 особи на день. Размік Оганісян каже, що за минулий рік найбільше запам’ятав дві події. Перша — це втрата поліцейського Дмитра Кірієнка. Правоохоронця вбили під час перестрілки біля міськради. Друге — вбивство усієї родини на Салтівці.

Размік Оганісян, начальник управління патрульної поліції в Харківській області
На автомобиле Volvo начал скрываться. Полицейские оперативно прибыли на место, получили информацию от очевидцев, что человек возможно с чехлом от оружия положил его в Volvo и начал двигаться в сторону «Киевской». Он был задержан патрульными полицейскими в районе армянской церкви. 

Розповіли патрульні і про блогерку Анну Кривуц, відому скандальними витівками на дорогах. Минулого року дівчині виписали штраф у два мільйони гривень за ввезення автівки іноземної реєстрації з порушенням митних правил. Також Кривуц неодноразово затримували за керування машиною без прав і в стані алкогольного сп’яніння.

 Размік Оганісян, начальник управління патрульної поліції в Харківській області
За последние два месяца она два раза привлекалась к административной ответственности как раз за управление транспортным средством без соответствующих документов, а именно — без водительского. Учитывая то, что по статье 130 она была лишена водительского удостоверения. 

Відповідаючи на питання журналістів, копи розповіли, що минулого року в ДТП потрапили 55 службових автівок. Наразі в управлінні відкрито набір патрульних. Стати копом може людина у віці від 20 до 40 років.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові обговорили результати роботи патрульної поліції за 2018 рік (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 7 февраля 2019 в 18:46;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Майже 3000 злочинців затримано по «гарячих слідах» та знайдено більше 200 людей, які знаходилися у розшуку".