• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

У Харкові жінка побила сусідську дитину (відео)

Общество   
У Харкові жінка побила сусідську дитину (відео)

10-річний хлопець досі наляканий, а мешканці будинку обурені тим, що сталося. 

Мешканці новобудови на провулку Банному, що в центрі Харкова, скаржаться на сусідку. Люди стверджують: у середу жінка побила дитину.

 Ольга Куріленко, кореспондентка
Інцидент розпочався з того, що десятирічний хлопчик під час гри у дворі свого будинку м’ячем влучив у поруч припаркований автомобіль. Власниця ж іномарки на подію відреагувала занадто емоційно. 

Це запис з камери відеоспостереження. Мешканка новобудови кидається на хлопця, який проживає в тому ж будинку, та тягне його за вухо. Дитина пручається, але це не зупиняє жінку. До конфлікту долучається її чоловік, який ніяк не перешкоджає події. Жінка хапає хлопця за одяг і починає трусити так, що той б’ється об двері ліфта. Після того, як нападниця зриває з обличчя школяра окуляри, йому вдається втекти. 10-річний Марк і досі наляканий.

Марк, потерпілий
Я маленький, а их два взрослых человека. Я начал нервничать и очень-очень боялся. Я все время боялся его глаз, было такое ощущение, что он сейчас набросится. Ну она меня все время за руку и за ухо держала. 

Мати хлопців, які того дня грали з м’ячем із Марком, розповідає: жінка ображала і її дітей.

 Наталія Гайдаш, мешканка будинку на провулку Банному, 1
Позвонили предварительно мои дети и они сказали, что попали случайно мячом по машине, сработала сигнализация и она прибежала со своим мужем на площадку. Сначала она оскорбляла детей нецензурной бранью, снимала их на телефон, проткнули мяч моего ребенка ключами. Это Елизавета Солдатова, кстати, сама она мать двоих детей. 

Але цим конфлікт не завершився. Наталія Гайдаш, що мешкає у сусідньому під’їзді, сонцезахисні окуляри не знімає. Розповідає: того дня їй також дісталося від Солдатової.

 Наталія Гайдаш, мешканка будинку на провулку Банному,1
 В момент, когда я заявляла в полицию, она ударила еще и меня. Родственница ее или знакомая применила ко мне еще электрошокер и угрожала детям этим электрошокером. 

Люди кажуть: тоді перелякалися й інші діти, які грали на майданчику.

 Тетяна Березовчук, мешканка будинку на провулку Банному,1
Жуткий треск и шум, это был электрошокер. Я услышала крик своего ребенка. Потом, когда они поднялись, две мои девочки дрожащие, говорят: «Мама, там тетя бьет Марка и бегает с электрошокером.» 

Постраждала Наталія разом із батьком Марка одразу ж викликали поліцію та написали заяви. Мати хлопчика також обурена. Каже: після події в її сина дуже боліла голова. Також зазначає: Марк має проблеми із зором, а окуляри йому досі не повернули.

Аніта Одинцова, мати Марка
Очки совсем недавно были куплены и их она не вернула, ее просили вернуть, но она не вернула. Мы возмущены больше всех. Таких людей надо изолировать от общества.

Поспілкуватися з Єлизаветою Солдатовою не вдалося. Двері квартири ніхто не відчиняє, телефон також не відповідає. Але, як стверджують мешканці будинку, це не перший інцидент за участю Солдатової. До цього вона вже мала кілька конфліктів із людьми та робітниками організації, що обслуговують будинок.

Петро Д’яченко, головний інженер ОСББ «Будинок на Набережній»
 Было принято решение об отключении должников от водоснабжения за задолженность по коммунальным услугам. Мера была вынужденная и временная. 

Інженер згадує: після того, як квартиру Солдатової відключили від водопостачання за борги, вона прийшла до його робочого приміщення.

Петро Д’яченко, головний інженер ОСББ «Будинок на Набережній»
 Отключила ноутбук мой ноутбук от питания сети, сложила его и ушла. Ну это, как бы, грабеж получился. 

Тоді, стверджують люди, також написали заяву до поліції, але ноутбук жінка й досі не повернула. А у 2016 році Солдатова за кермом своєї автівки Subaru скоїла наїзд на патрульного, який зупинив її за порушення правил дорожнього руху.

Василь Маркович, постраждалий патрульний
 Подхожу к водительской двери, стучу, а она не открывает. Потом заводит автомобиль, я подхожу спереди и она начинает движение, сбив меня и протянув на капоте метров 4-5. 

Тоді жінка своєї провини не визнала.

Єлизавета Солдатова, учасниця конфлікту
Человек испачкался об мой капот и меня держат тут уже час. К сожалению, у нас такой беспредел с новой полицией и управы на них еще меньше, чем на прошлую. 

Щодо ситуації із побиттям хлопця та жінки, за інформацією правоохоронців, жодна сторона конфлікту не прийшла до поліції для написання заяв і надання пояснень. Наразі відкриті два кримінальні провадження за статтями: «умисне нанесення легких тілесних ушкоджень» та «крадіжка».

Автор: Ольга Куріленко
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові жінка побила сусідську дитину (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 12 апреля 2019 в 21:01;
  • Корреспондент Ольга Куріленко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "10-річний хлопець досі наляканий, а мешканці будинку обурені тим, що сталося".