• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +14°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Мешканці Олексїївки скаржаться на незаконні огорожі (відео)

Общество   
Мешканці Олексїївки скаржаться на незаконні огорожі (відео)

Декілька зелених огорож почали зводити вздовж проспекту Перемоги.

Мешканці Олексіївки вирішили самі розбиратися з сумнівними парканами. Зелені огорожі почали з’являтися вздовж проспекту Перемоги як гриби після дощу. На цих кадрах люди валять одну з них.

Ірина, мешканка будинку №64 по проспекту Перемоги

Вышло где-то около 50 человек. Может даже чуть больше. Мы не считали. Все подъезды, все участвовали.

Паркан знесли ще 15 травня. Зараз лише ями в ґрунті видають роботи, що тут проводилися. Мешканці будинку навпроти кажуть: добре, що не встигли забетонувати. Але, за словами людей, таки зрізали два дерева.

 Ганна Кликова, мешканка будинку №64 по проспекту Перемоги
Забор стоял прямо на этих деревьях. И вот пешеходная дорожка. Мешала, тут же детская площадка. Здесь же дети бегают. Никто ни одним словом ни обмолвился — куда ни обращались. Никто не ответил кто это строит и что строят.

А зверталися насамперед до поліції. Огорожу встановили 27 квітня. Того ж дня дільничний повідомив, що документів у робітників немає та будівництво незаконне. Але за два тижні паркан не зник. Люди зносили огорожу двічі, бо першого разу її повернули на місце. Наразі гадають: що планували побудувати — магазин або «наливайку».

 Ірина, мешканка будинку №64 по проспекту Перемоги
Когда они только устанавливали здесь забор мы задавали эти вопросы. Но, к сожалению, ответа мы не получили. И в грубой форме нам ответили. Мол, идите гуляйте. Документов? — Документов нет.

Як виявилося, такий паркан не єдиний. Вздовж проспекту Перемоги — декілька схожих огорож. І всі вони, за словами людей, з’явилися на великодні свята. Один з парканів, що знаходився біля супермаркету, повалили в ніч на 17 травня. Робітники залишили лише біотуалет.

Ігор, місцевий мешканець
Никаких объявлений. Никакой официальной информации об этом — что это. Как так может происходить? Захват земли просто.  В нашем государстве не очень работает законодательная система в данном случае.

Дар’я, місцева мешканка
Возмущает, что они появляются и захламляют вид. Ничего не происходит. Зачем она здесь?

А це — паркан на зупинці «Шкільна». За ним робітники, але спілкуватися з журналістами вони не хочуть. Лише замикають двері на додатковий засув.

Не на камеру реалізатори з сусідніх кіосків розповідають: тут нібито збираються зводити аптеку.

Петро, місцевий мешканець
Невідомо, що вони будують. Наскільки це буде безпечно. Адже далі йде алея для дітей. І постає питання, наскільки це буде безпечно для моєї, наприклад, дитини.  Ви ж бачите, жодного паспорту об’єкту немає.

З питаннями щодо паркану мешканці 64 будинку пішли до мерії. Там пообіцяли надати відповідь на початку червня.

Автор: Олена Нагорна
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «Мешканці Олексїївки скаржаться на незаконні огорожі (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 20 мая 2019 в 15:31;
  • Корреспондент Олена Нагорна в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Декілька зелених огорож почали зводити вздовж проспекту Перемоги".