• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +7°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

На Салтівці через розбиту дорогу «швидкі» запізнюються на виклики (відео)

Общество   
На Салтівці через розбиту дорогу «швидкі» запізнюються на виклики (відео)

Проспект Ювілейний, 54-Б. За цією адресою розташована 6-а поліклініка міста Харкова. Щоб дістатися установи, треба мати неабиякий запас терпіння, адже місцеве дорожнє покриття – то суцільна смуга перешкод, нарікають водії.

Коментар
Ужаснее некуда. Не дорога, а просто как на Луне ямы.

Это не дорога – это направление. Причем направление, которое не понятно куда выведет, потому что дальше еще хуже. 

Микола їздить цією дорогою кілька разів на тиждень. За підрахунками водія, коштують такі мандрівки від 7 до 8 тисяч гривень щомісяця. Все залежить від того, скільки саме у сервісі попросять за ремонт.

Микола, водій
Просто я не знаю, куда-то попал не в цивилизацию. Люди здесь ходят? Машины здесь, я не знаю, ездят? Для чего это создано? Закройте тогда эту дорогу вообще или асфальт положите. Я не знаю, что происходит вообще. 

Світлана Єченіна, кореспондентка
Ця дорога не просто в поганому стані, а ще й несе в собі неабияку загрозу, розповідають місцеві. Ось дивіться: звідси виїжджають карети швидкої допомоги. І аби дістатися місця виклику, водій має аж два варіанти: або повільно стрибати ось цими ямами, або обрати менш пошкоджений шлях. Проте це займе більше часу.

Тут знаходиться підстанція міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Лікарі та водії щоденно стикаються з цими вибоїнами. Дорога псує не лише автівки, пояснюють вони.

Андрій, лікар
Катастрофично. – Насколько? — Довольно-таки сильно. Пока доезжаешь, спина болит, все болит. – А бывает такое, что на вызов не успеваете из–за этого? – Честно говоря, бывает. А есть какое-то лимитированное время на вызов, за которое вы должны прибыть на место? – 10 минут по городу, 20 минут область.

У підсумку, цією дорогою швидка повзе 2-3 хвилини і лише 7 залишається у медиків, аби дістатися місця виклику. Непереливки і водіям медичної служби при поліклініці.

Петро, водій медичної служби
А вы же видите дорогу нашу, потому и сталкиваемся с дорогой. Ремонтируем каждый месяц, а денег не выделяют.

Місцеві мешканці теж обурені. Кажуть: ввечері тут навіть не горять ліхтарі і в сукупності з ямами це, звісно ж, приносить свої плоди, особливо взимку. Вікторія, наприклад, зламала руку.

Вікторія, місцева мешканка
Я вечером шла поздно из супермаркета. Снег. Здесь же ямы нереальные, оно ж не видно, шла с пакетами с большими, огромными и упала в яму.

Люди додають: вже майже 10 років пишуть звернення в усі інстанції, проте поки що безрезультатно. На питання журналістів з приводу планів щодо ремонту цієї дороги в мерії відповіді поки що не знайшли.

Автор: Світлана Єченіна
Популярно

Вы читали новость: «На Салтівці через розбиту дорогу «швидкі» запізнюються на виклики (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 26 сентября 2019 в 18:45;
  • Корреспондент Світлана Єченіна в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Проспект Ювілейний, 54-Б. За цією адресою розташована 6-а поліклініка міста Харкова. Щоб дістатися установи, треба мати неабиякий запас терпіння, адже місцеве дорожнє покриття – то суцільна смуга перешкод, нарікають водії.".