• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Молодіжний одяг з екологічних матеріалів створює студентка в Харкові (відео)

Общество   
Молодіжний одяг з екологічних матеріалів створює студентка в Харкові (відео)

В Харкові в невеликому підвальному приміщенні житлового будинку родина з Макіївки розмістила власний офіс. Там підприємці-переселенці займаються онлайн торгівлею.

Юлія Уварова разом з донькою переїхала до Харкова у 2014. До цього у Макіївці разом із родиною жінка 14 керувала фірмою з виробництва та продажу лабораторного й торгового обладнання та вимірювальної техніки. На новому місці вже п’ятий рік вони займаються тією ж діяльністю, але через інтернет-майданчики.

Юлія Уварова, підприємиця

У нас есть много дилерских договоров за 20 лет с ведущими предприятиями производителями Украины весов. У нас уже возникли не только дружеские партнерские отношения, но и доверительные. То есть от нашего имени с завода товар едет напрямую к клиентам.

 

Двадцятирічна Катерина Уварова каже: надихнулася роботою батьків та теж вирішила відкрити власну справу. Дівчина розробляє власні принти для одягу та аксесуарів, а також модних сумок, валіз та дитячих рюкзаків. Розповідає, що створила сайт, де можна придбати унікальний молодіжний одяг. Для деяких своїх товарів дівчина використовує банерну тканину. Катерина запевняє, що так дає матеріалу друге життя, а отже піклується про екологію.

Катерина Уварова, підприємиця

Мы из использованных баннеров делаем шопперы, чехлы для телефонов, для ноутбуков. И делаем шопперы из джинс. Это чехол для планшета, нетбука, есть еще в большом размере.

 

 

Катерина також почала випускати оригінальні полотняні сумки. Вони зараз стають модними і поступово витісняють поліетиленові пакети. Дівчина згадує: ПриватБанк відіграв важливу роль у її починаннях молодої підприємиці. Разом з мамою вони відвідували бізнес-тренінги програми ПриватБанку “Країна успішного бізнесу”.

Катерина Уварова, підприємиця

Я училась в школе юниоров в ПриватБанке. Где рассказали, как правильно вести бизнес, на чем можно сэкономить. Рассказали всякие фишки, которые пригодятся в жизни. И, собственно, это дало толчок работать с ПриватБанком.

 

Родина скористалася послугами Приватбанка, взявши участь у програмі «КУБ», яка існує в Україні вже багато років.

Олег Калашніков, керівник пресофісу ПриватБанку у Харківській, Сумській, Луганській та Донецькій областей

Эта програма включает очень много направлений, начиная от удобных кредитов, выгодных кредитов на удобных условиях и заканчивая обучением. 

 

Також завдяки цій програмі підприємцям-початківцям фахівці допомагають розробити та втілити в життя власний бізнес-план.

Автор: Ніколь Костенко
Популярно

Вы читали новость: «Молодіжний одяг з екологічних матеріалів створює студентка в Харкові (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 18 октября 2019 в 15:55;
  • Корреспондент Ніколь Костенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "В Харкові в невеликому підвальному приміщенні житлового будинку родина з Макіївки розмістила власний офіс. Там підприємці-переселенці займаються онлайн торгівлею.".