• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

У Харкові почастішали випадки, коли водії збивають пішоходів та зникають з місця ДТП (відео)

Общество   
У Харкові почастішали випадки, коли водії збивають пішоходів та зникають з місця ДТП (відео)

У Національній поліції повідомили, що за останні 2 місяці у місті було скоєно 94 ДТП з постраждалими. Харківські водії  8 разів зникали з місця злочину. 

Вікторія Яковенко, кореспондентка

У Харкові почастішали випадки, коли водії збивають пішоходів та зникають з місця ДТП. На наш запит у поліції надали ось ці цифри: за 2 останніх місяці – 8 таких інцидентів. Внаслідок аварій усі пішоходи отримали важкі травми.

 

 

7 жовтня на Московському проспекті збили пішохода. Понівечене тіло загиблої жінки лежало на дорозі. Водія, що скоїв злочин, не було. Як зазначає юрист Харківського автоклубу Денис Журавель, факт зникнення керманича з місця ДТП не є обтяжуючою обставиною. Чоловік припускає, що саме через це водії тікають.

Денис Журавель юрист харківського автоклубу

Чому вони зникають з місця цієї пригоди? Тому що хочуть таким чином хоч якось уникнути відповідальність. Не завжди це такі нахабні порушення як їзда зустрічною смугою, проїзд на червоний сигнал світлофору. Можу сказати, що багато водіїв, які керують на підпитку вони теж, краще зникнуть з місця, щоб потім коли їх знайшли вони вже були тверезі.

 

14 жовтня на вулиці Любові Малої жінку збили відразу 2 автомобілі. І знову водій втік з місця ДТП. Харків’яни нарікають: на дорогах міста не відчувають себе у безпеці.

 

Ніна, харків’янка

Даже после тех случаев, которые происходили в Харькове, подходя к пешеходному переходу я стараюсь подальше отойти. Потому что, есть определенный страх.

 

 

Михайло, харків’янин

Нет, не могу 100 % сказать за безопасность. Где-то в центре еще более-менее да, там оборудованы пешеходные переходы. А чуть дальше, на окраину выезжаешь, не могу такого сказать. Там темно, светофоры не работают, разметки нет.

 

Юрист Денис Журавель застерігає: пішоходам треба бути уважними на дорозі і завжди пам’ятати, що автомобіль – це об’єкт підвищеної небезпеки.

Денис Журавель, юрист харківського автоклубу

Якщо Ви йдете на зелений сигнал світлофору або ідете через зебру, Ви повинні бути обачні та обережні. Ви повинні дивитися навколо, і знати, що автомобіль не може миттєво зупинитися.

 

 

Національна поліція області надала інформацію: за 2 останні місяці у Харкові було 94 ДТП з постраждалими.

Автор: Вікторія Яковенко
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові почастішали випадки, коли водії збивають пішоходів та зникають з місця ДТП (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 29 октября 2019 в 16:30;
  • Корреспондент Вікторія Яковенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Національній поліції повідомили, що за останні 2 місяці у місті було скоєно 94 ДТП з постраждалими. Харківські водії  8 разів зникали з місця злочину. ".