• Чт 18.04.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.55
  • EUR 42.06

Освідчення в коханні: в Харкові відбувся незвичний випускний курсантів (відео)

Общество   
Освідчення в коханні: в Харкові відбувся незвичний випускний курсантів (відео)

У військовому коледжі сержантського складу Харківського університету повітряних сил — випускний.

П’ятьох найкращих курсантів нагороджують дипломами з відзнакою. Один із них — Кирило Пікінер. Хлопець каже: вчитися на одні п’ятірки допомагали дисциплінованість та підтримка викладачів і батьків.

 

Кирило Пікінер, випускник військового коледжу сержантського складу ХНУПС

Спочатку я направляюся до міста Мелітополь, Запорізька область. В бригаду транспортної авіації. Буду працювати за спеціальністю на посаді чергового зі зв’язку та радіотехнічного забезпечення польотів авіації.

 

Кирило вирішив стати військовим, як і його родичі. Батько хлопця розповідає: завжди хотів, аби син обрав саме цю професію.

 

Олександр та Ірина Пікінер, батьки випускника

Надо иметь такую маму. Да, мама с первого класса, как начинала учить-учить. Было немножко тяжеловато. Ну, ничего, он у нас мальчик продвинутый. Старался-старался, а потом пошло уже как-то само по себе. Он такой у нас, умница. Это его заслуги, мама с папой только поддерживали.

 

Після завершення офіційної частини, на святковому концерті одній з випускниць освідчився коханий. 21-однорічний Ярослав Мудрий на два роки старший своєї обраниці. Він — майбутній льотчик. Молоді люди розповідають, що познайомилися в коледжі. Зустрічалися всього лише півроку, а про свої стосунки не розповідали навіть батькам.

 

Ярослав Мудрий, курсант 3-го курса ХНУПС

Набрався мужності й запросив на побачення на що почув позитивну відповідь. Ми зустрілися, я подарував квіти. Це було в Парку Горького. Хочемо провести подальше своє життя разом. 

 

 

Ярослав радіє, що в цей день об’єдналися одразу кілька свят: випускний нареченої, день всіх закоханих та їхнє заручення. Батьки дівчини зізнаються, що тільки вчора вперше побачили обранця доньки.

 

Олена Олійник, мати випускниці військового коледжу сержантського складу ХНУПС

Ми з дочкою говорили по «Вайберу» й він підійшов. І ми побачили його. Такий він мовчазний сидів дивився, але потів обізвався. Сказав: «Я — Ярік».

 

Звання молодшого сержанта отримали 71 курсант. Троє з них — дівчата. За 2,5 роки в коледжі всі вони проходили практику, а також поглиблено вивчали англійську мову.

 

Андрй Лопатін, виконуючий обов’язки начальника військового коледжу сержантського складу ХНУПС

Навчаємо за стандартами НАТО англійській мові наших курсантів. Перероблені всі програми навчальних дисциплін. В цьому році певна кількість з них вже працювали перекладачами. Тобто достатньо високий рівень англійської мови.

 

У коледжі кажуть: майже всі їхні вихованці в подальшому продовжують навчання у виші. Після чого — працюють за професією.

Автор: Ніколь Костенко, Софія Краснікова
Популярно

Вы читали новость: «Освідчення в коханні: в Харкові відбувся незвичний випускний курсантів (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 14 февраля 2020 в 15:57;
  • Корреспондент Ніколь Костенко, Софія Краснікова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У військовому коледжі сержантського складу Харківського університету повітряних сил — випускний".